Alex Bodi, primele declaraţii despre un copil cu Bianca Drăguşanu. Relaţia lor devine din ce în ce mai serioasă

Publicat pe

Alex Bodi a făcut primele declaraţii despre ideea de a avea un copil cu Bianca Drăguşanu. Relaţia celor doi evoluează frumos, poate îi vedem în faţa altarului în curând!

De luni de zile, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. După despărţirea de Tristan Tate, blondina şi-a găsit liniştea în braţele lui Alex, un bărbat independent, impunător, cu diverse afaceri. Ea a declarat că se simte fericită, aşa cum şi-a dorit dintotdeauna. Mai mult decât atât, cei doi au călătorit des împreună, chiar şi în afara tării.

Alex Bodi are două fetiţe dintr-o relaţie anterioară, Bianca pe Sofia, din căsnicia cu Victor Slav. Vedeta s-a comportat exemplar cu fetiţele iubitului, exact ca o mamă atunci când au mers în Franţa împreună.

Iată că acum, Alex Bodi a vorbit despre un copil pe care l-ar putea avea cu Bianca Drăguşanu. Spune că relaţia lor este una normală, dar e pra devreme să aibă o fetiţă sau un băieţel împreună. Se pare că cei doi mai aşteaptă.

„Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r. cine a făcut primul pas). Datorita unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…) Bine, au vorbit mult (n.r. Bianca cu copiii lui). Da, am coincis câteva ore (n.r. el cu Sofia). Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. (…) E prea devreme (n.r. să facă un copil)”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi, primele declaraţii despre un copil cu Bianca Drăguşanu. Relaţia lor devine din ce în ce mai serioasăAlex Bodi, primele declaraţii despre un copil cu Bianca Drăguşanu. Relaţia lor devine din ce în ce mai serioasă

Ce pensie alimentară îi dă Victor Slav fetiţei pe care o are cu Bianca Drăguşanu

De aproximativ cinci luni de zile Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu. În tot acest timp, fetiţa lor, Sofia Natalia, petrece timp şi la mama şi la tata, dar şi la bunica ei maternă. Este o minune de fetiţă, energică, foarte simpatică care deja s-a obişnuit cu aparatul de fotografiat. Pe contul ei de Instagram sunt o mulţime de filmuleţe amuzante. 

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter