Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi...”

Publicat pe

Alex Delea revine la Survivor. Alex Delea a fost nu doar unul dintre cei mai iubiți concurenți, ci și câștigătorul show-ului din Republica Dominicană în sezonul trecut, așadar fanii vor avea ocazia să-l vadă din nou, pentru că revine la Survivor, de data asta într-o ipostază inedită. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Alex Velea revine la Survivor îi va bucura, cu siguranță, pe fanii show-ului, însă, evident, fostul câștigător nu se va întoarce în calitate de concurent, ci într-o postură inedită. Fostul Războinic a câștigat anul trecut competiția, dar și 100.000 de euro și, nu în ultimul rând, un capital imens de popularitate. Asta i-a adus, de altfel, și alte proiecte, printre care și rolul în filmul Haita de acțiune', unde va fi bodyguard. Iată ce spune fostul Războinic despre revenirea la Survivor!

Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi...'Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi...'

Alex Delea revine la Survivor

Lui Alex Delea câștigarea Survivor i-a schimbat viața în bine din toate punctele de vedere. Iar asta deoarece capitalul imens de popularitate pe care l-a câștigat i-a adus proiecte noi, printre care și un rol într-un film. De altfel, Alex Delea revine la Survivor, însă de data asta într-o postură inedită, diferită de cea de concurent, dar fanii vor fi încântați să îl revadă.

Citește și: Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor: „Înainte eram foarte cheltuitor”

Citește și: Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu’

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…’

„Am proiecte în acest an, dar încă nu s-au concretizat, doar ce am vorbit despre ele zilele trecute. Online vor fi câteva și cu Survivor. Până când se termină Survivor voi fi administratorul Survivor, va trebui să vorbesc, să creștem puțin audiența și pe partea de online. Vom face content, în afara televiziunii, mai mult pe partea online”, a dezvăluit Alex Delea pentru Playtech.

Cât despre ediția Survivor din acest an, Alex Delea se declară uimit de modul în care se petrec lucrurile, chiar dacă a făcut și el parte din competiție cu puțin timp în urmă.

„Deocamdată șoc, șoc după șoc! Zici că mă uit la o telenovelă, la un serial, incredibil! Nu te aștepți la nimic! De fapt poți să te aștepți la orice, pentru că vine și îți dă o palmă Survivor de nu mai știi de nimic. Tu îți închipui cum sunt cei de acolo? Dacă eu de acasă sunt șocat, din canapea! Incredibil! Ce fac oamenii aceia acolo? De unde le vin toate ideile astea?”, a mai spus el pentru sursa citată.

Câștigătorul Survivor joacă în primul său film

Anul acesta, Alex Delea nu doar că revine la Survivor și va fi în legătură permanentă cu fanii show-ului, dar va juca și în primul său film. Este vorba despre „Haita de acțiune”, produs de Matei Dima, cunoscut publicului drept BRomania, film care va ieși pe piață în primăvara acestui an. Mai mult, acesta a fost coleg de platou cu Elena Chiriac, o altă Războinică celebră.

„O să am un rol de mă sperie și pe mine, jur. Sunt dur rău de tot. Rău și corupt într-un fel. Filmul ăsta e ceva…Eu nu am văzut niciodată un film atât de complex ca acesta în România. Cu cascadorii, nebunii, bătaie, nu am văzut așa ceva și mai sunt și eu în distribuție.

O să fie mamă-mamă. Sunt niște cascadorii grele rău de tot, nu e ceva simplu. S-a depus o muncă foarte mare. A fost o fază cu o cascadorie și am zis că o fac eu, dar când mi-a arătat ce este de făcut m-am răzgândit. Le-am zis că dacă o fac acolo se termină rolul meu. Sunt salturi, cascadorii grele și nu poți așa fără o pregătire intensă’, a povestit Alex Delea, în exclusivitate pentru EGO.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter