Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, scandal cu Poliția chiar de față cu jurnaliștii. De la ce a pornit totul

Publicat pe

Alex Dobrescu a fost protagonistul unui scandal cu Poliția, chiar sub ochii jurnaliștilor prezenți la fața locului. Se pare că lucrurile nu sunt prea roz pentru el, după despărțirea de actriță. Mai mult decât atât, fostul iubit al Cristinei Cioran ar fi fost și în stare de ebrietate, conform primelor informații apărute în presă. După ce ar fi consumat alcool, i-ar fi deranjat pe vecini cu muzica dată mult prea tare, iar aceștia ar fi apelat la ajutorul autorităților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu și Cristina Cioran au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au îndrăgostit și nu au ținut cont nici de diferența de vârstă dintre ei, nici de gura lumii. Au devenit părinții unei fetițe și s-au sprijinit reciproc atunci când micuța a venit pe lume prematur și a fost internată în spital pentru o perioadă destul de lungă.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, scandal cu Poliția chiar de față cu jurnaliștii. De la ce a pornit totulAlex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, scandal cu Poliția chiar de față cu jurnaliștii. De la ce a pornit totul

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, scandal cu Poliția

Se pare că bărbatul a dat muzica la maximum la magazinul lui, iar vecinii scoși din sărite au decis să cheme polițiștii. În loc să se calmeze, Alex Dobrescu ar fi fost pus pe ceartă. A dansat cu prietenii lui, ba chiar s-a urcat pe un scaun cu o sticlă de șampanie în mână, pe care a desfăcut-o chiar de față cu oamenii legii, dar și sub privirile jurnaliștilor care erau la fața locului, informează Spynews.ro.

Se pare că despărțirea de mama fetiței sale l-ar fi afectat pe fostul iubit al Cristinei Cioran, căci s-a petrecut la scurt timp după ce o ceruse pe aceasta în căsătorie. În timp ce Alex Dobrescu făcea spectacol pe stradă, au fost prezente și două echipaje de Poliție, dar asta nu a părut să aibă vreun efect asupra lui.

A continuat să danseze și să se distreze cu sticlele de băutură. Apoi a început inclusiv să îi filmeze pe polițiștii care i-au dat un avertisment, înainte să plece.

Citește și: Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu: „Suntem într-o perioadă de reevaluare”

Citește și: Paula Chirilă a izbucnit în lacrimi în direct, la TV. Ce a emoționat-o atât de tare pe actriță

Citește și: Cristina Cioran, despre despărțirea de Alex Dobrescu, fostul ei iubit: „Ne iubim, dar…”

De ce s-a despărțit Cristina Cioran de Alex Dobrescu

Nimeni nu se aștepta ca cei doi să plece pe căi diferite. Cu atât mai mult cu cât abia se logodiseră și au devenit și părinții unei fetițe adorabile.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta', a spus Cristina Cioran, la Antena Stars, conform Spynews.ro.

Ce spunea actrița despre cererea în căsătorie

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la o petrecere. În data de 20 octombrie, anul acesta, Alex Dobrescu și-a cerut iubita de soție

‘Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile.

S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea’, a declarat atunci Cristina Cioran, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter