Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă: „S-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo”

Publicat pe

Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă. Alex Marcu este unul dintre concurenții care au acceptat provocarea Antenei 1. Acesta, împreună cu soția sa, Teodora, au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Deși au trecut doar câteva zile, deja au început să apară tensiuni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Insula Iubirii este unul dintre cele mai urmărite show-uri matrimoniale din România. În cadrul acestuia, mai multe cupluri vin pentru a-și testa relația și pentru a câștiga marele premiu. Cu toate acestea, jocul nu este unul atât de ușor deoarece ispitele sunt la orice pas. Deși au trecut doar câteva zile, deja au început să apară gelozii și tensiuni în rândul concurenților. Alex Marcu este primul care s-a pronunțat deranjat de gesturile făcute de soția lui, alături de ispita Ali.

Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă: „S-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo'Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă: „S-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo'

După întâlnirea Teodorei cu Ali, Alex Marcu s-a arătat extrem de deranjat. Iată declarațiile făcute de concurent!

Citește și: Cine este Cristian Grigorescu, ispita de la Insula Iubirii.A fost concurent la Puterea Dragostei

Citește și: Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii.Are afaceri

Citește și: De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith:'Aveam în mână şuviţe întregi de păr'

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre viața amoroasă:„Orice femeie are nevoie de o relație toxică’

Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă

Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă. Ali și Teodora au avut parte de atingeri, gesturi tandre și momente de sinceritate, care l-au deranjat pe soțul femeii, Alex. Acesta susține că nu se simte amenințat de ispită, însă a avut o reacție acidă atunci când a văzut atingerile celor doi.

„Nu mă simt amenințat de Ali. Nu mi s-a părut o apropiere. Aș fi ipocrit că nu mă deranjează acea atingere, oricum s-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo', spune Alex.

Alexandru de la Insula Iubirii, despre relația cu soția lui

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. La fel ca Teodora, și Alexandru s-a arătat sigur pe relația lor. Concurenta de la Insula Iubirii e de părere că au o căsnicie perfectă.

„Noi avem o relație perfectă. Niciodată nu am băgat tentațiile în seamă sau… Ne-am concentrat pe noi, nu pe altcineva’, a spus Teodora, concurenta de la Insula Iubirii, în filmulețul de prezentare.

„Aici, în emisiune, vor cădea toate măștile’, a completat Alexandru de la Insula Iubirii.

Sursă foto: Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter