Alex Velea a debutat acum 15 ani. Motivul pentru care nu a primit banii de la primul concurs câștigat

Publicat pe

O poveste pătimașă de dragoste cu intrigi întortocheate, ca într-un scenariu complex al unui film. Deși sunt puțini cei care acordau șanse relației lor, Antonia și Alex Velea au supraviețuit trecerii timpului, consolidându-și iubirea odată cu apariția celor doi băieți. Drumul spre fericire este adesea anevoios, dar poate tocmai obstacolele sunt cele care au construit, din Antonia și Alex Velea, un cuplu indestructibil. „Am fost supuși unui test al destinului, spun ei…

În urmă cu aproximativ 15 ani, în 2004, Alex Velea a debutat pe micul ecran. Iată ce povestește artistul despre începuturile sale în muzică.

Alex, tu ai debutat la o emisiune de talente, Star Factory, unde ai și câștigat premiul cel mare. Am înțeles că nu ai intrat nici până în clipa de față în posesia premiului… Cât de mare a fost dezamăgirea, la vremea respectivă?

Nu, nu este adevărat. Nici nu aveai cum să intri în posesia unui premiu, pentru că nu era un premiu fizic, era o anumită sumă de bani pe care, ulterior câștigării, casa de discuri o aloca proiectului tău. Adică investeau banii ăștia în clipurile tale, în promovarea ta. Oricum nu știam eu cum se alocă atunci banii și sumele astea. Da, am câștigat concursul acesta și am fost foarte fericit. Am stat un an în stand-by, nu am știut ce urmează. În 2004, am lansat o piesă, am apărut pe o colaborare cu Anna Lesko.

Ai avut colaborări cu Anna Lesko și Anda Adam, la începutul carierei. Când ai simțit că ai reușit, cu adevărat, să ai un nume cu greutate în industria muzicală?

Am câștigat în 2003, în 2004 a urmat această colaborare cu Anna Lesko, am cântat foarte puțin pe piesa aceea, așa că nu m-a ajutat prea mult, deși este o piesă foarte bună. Producția merită aplaudată. Mergem mai departe, în 2005 am lansat „Selecta. Anda Adam avea nevoie de o colaborare, am apărut eu în studio și așa a fost să fie. A fost un hit foarte mare și la radio, și în stradă, și tocmai asta m-a propulsat și pe mine, i-a făcut pe oameni să fie interesați de mine. În următorul an, adică în 2006, am lansat și primul meu single solo, „Yamasha, de pe albumul cu același nume. În 2007 am lansat „Dragoste la prima vedere și „Dacă dragostea dispare, dar și altele pe lângă, însă acestea au contat și au prins foarte bine. Nu știu când mi-am câștigat un nume, în 2012/2013, când deja eram și songwriter, eram și producător, adică înglobam exact toate calitățile unui artist. Eram în stare să scriu pentru mine și pentru alții, să dezvolt concepte, să fiu vizionar.

Alex Velea a debutat acum 15 ani. Motivul pentru care nu a primit banii de la primul concurs câștigatAlex Velea a debutat acum 15 ani. Motivul pentru care nu a primit banii de la primul concurs câștigat

Foto: Arhiva, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter