Alex Velea a fost elev olimpic! N-ați ghici niciodată la ce materii avea 10 pe linie, la școală: "Dacă vă dau carnetul, vă panicați!"

Publicat pe

Unii spun că tatuajele nu fac casă bună cu școala. Nimic mai greșit, i-ar contrazice Alex Velea! Așa băiat rău cum îl văd bunicuțele, prin prisma aspectului și a muzicii pe care o cântă, Velea a fost un evel model. A luat numai premiul întâi și mergea tot timpul la olimpiade.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Eram un copil foarte cuminte. Părinții au stat mereu lângă mine, m-au ajutat mereu și au dorit ca odrasla lor să crească așa cum trebuie. Mi-a mers bine rău la școală, am luat premiul I din clasa I până în a XII-a. Dacă vă dau carnetul, vă panicați. Am fost olimpic la matematică, la română, la franceză; am terminat liceul cu 9,81', povestea Alex Velea, în urmă cu ceva timp.

După liceu, Alex Velea a urmat studiile la o facultate dificilă pentru mulți studenți și a primit chiar și o bursă în Franța. A fost nevoit să refuze pentru că tocmai atunci lucra la piesa Selecta' împreună cu Anda Adam, însă nu a regretat decizia luată la acel moment niciodată.

Alex Velea a fost elev olimpic! N-ați ghici niciodată la ce materii avea 10 pe linie, la școală: "Dacă vă dau carnetul, vă panicați!"Alex Velea a fost elev olimpic! N-ați ghici niciodată la ce materii avea 10 pe linie, la școală: "Dacă vă dau carnetul, vă panicați!"

Am fost prima generație care am dat capacitatea, am dat bac la prea multe materii, în clasa a XII-a am stat cu burta pe carte. Apoi am dat la facultate la Electromagnetică, una grea Ingineria și protecția mediului în Industrie. În primul semestru, am cam lipsit pentru că am fost la un concurs, la «Star Factory» de la Prima, pe care l-am și câștigat de altfel.

Dar mi-a fost jenă să mă duc să le zic profesorilor, știți eu am fost la un concurs și am câștigat… așa că ei au crezut că am lipsit voit și m-au taxat puțin, dar apoi și-au dat seama că am venit la facultate să învăț și apoi am devenit bursier. La un moment dat, aveam de ales dacă să mă duc cu o bursă în Franța, ca să-mi aprofundez studiile, sau să vin la București să fac piesa «Selecta» cu Anda Adam. Am venit și am făcut piesa și acum sunt aici', a mai povestit Alex Velea, care astăzi se poate lăuda cu o diplomă în Inginerie și protecția mediului. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter