Alex Velea, adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Antonia: "Dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să..."

Publicat pe

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi băieți minunați, Achim și Dominic, iar artista mai are o fetiță din prima căsnicie, Maya. Cu toate că cei doi artiști și-au dorit să aibă mai mulți copii, Alex a dezvăluit că partenera sa nu va mai putea aduce pe lume un copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproape 10 ani. Cei doi și-au construit o familie minunată, cu trei copii. Maya este fiica pe care artista o are din prima căsătorie, dar pe care Alex o iubește necondiționat. Dominic și Akim sunt cei doi băieți care au apărut pe lume din iubirea celor doi.

Alex Velea, adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Antonia: "Dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să..."Alex Velea, adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Antonia: "Dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să..."

Cei doi artiști sunt extrem de fericiți împreună, iar venirea copiilor pe lume le-a întărit și mai mult relația. Cu toate astea, Alex Velea a recunoscut că își mai dorește copii, dar Antonia se confruntă cu probleme de sănătate și nu mai poate da naștere unui copil.

Citește și: Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, după 9 ani de relație:”Îl iubesc așa de mult!”

Citește și: De la ce pornesc certurile între Antonia și Alex Velea:'Au fost momente delicate'

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan:„Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …'

Citește și: De ce s-a despărțit Bogdan Mocanu de iubita lui misterioasă:„Pur și simplu, este o perioadă…'

Alex Velea, adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Antonia

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți, pe Dominic și Achim. Artista mai are o fetiță, pe Maya, din prima căsătorie, iar Alex Velea o iubește necondiționat. Recent, artistul a vorbit despre venirea pe lume al celui de-al patrulea copil. Alex a recunoscut că își mai dorește copii, dar Antonia nu mai vrea. Conform acestuia, cântăreața are o grupă de sânge care nu îi mai permite să mai facă un copil. Mai mult, după 3 cezariene, o nouă sarcină ar putea provoca complicații.

Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ…Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare.Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă.”, a declarat Alex Velea la emisiunea Detectorul de minciuni.

Alex Velea, despre relația cu Antonia

Antonia este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România, iar bărbații roiesc mereu în jurul ei. Cu toate astea, Alex Velea susține că nu este deloc gelos și că are încredere deplină în partenera lui. Relația lor este bazată pe multă iubire și respect.

„Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit.Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Anul ăsta facem 10 ani de când suntem împreună. La sfârșitul anul 2012 am lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit. Nu o urmăresc, nu am aptitudini din astea de stalker. Nu îi caut în telefon, eu îi las telefonul. Nu am temeri de genul ăsta. Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme. Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața', a mărturisit Alex Velea, în emisiunea online theXclusive.

Ce relație are artistul cu Maya, fiica Antoniei

Alex Velea și Maya, fiica Antoniei, se înțeleg foarte bine și au o relație specială. În urmă cu ceva timp, Alex Velea ne-a declarat că și-a tatuat chipul micuției și a vorbit deschis despre relația dintre ei. De asemenea, Maya se înțelege foarte bine cu frații ei mai mici.

„E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya.', ne-a spus Alex Velea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter