Alexandra și Codruț, de la Puterea Dragostei, s-au despărțit: „Cu ele o să rămâi”

Publicat pe

Codruț și Alexandra de la Puterea Dragostei au decis să se despartă. Totul s-a lăsat cu lacrimi și cuvinte grele aruncate unul față de celălalt. Cei doi nu mai pot continua relația, din mai multe motive, iar Alexandra i-a reproșat fostului ei iubit că a mers în casa fetelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Totul a pornit după ce Codruț s-a dus în casa fetelor, lucru care a enervat-o cumplit pe Alexandra, care a început să îi reproșeze și să plângă. Dialogul dintre cei doi a fost extrem de tensionat, iar în timp ce Alexandra îi spunea să rămână cu fetele din casă, Codruț i-a replicat că face ce vrea, pentru că poate.

Alexandra: Cu ele o să rămâni!
Codruț: Fac ce vreau, pentru că pot!
Alexandra: Bine! Pune punct dacă faci ce vrei! Eu te-am trimis în brațele ăleia? Acum te trimit în brațele ei și să stai pentru totdeauna în brațele ăleia, ai înțeles?!

Pe de altă parte, Daiana este îndrăgostită de Codruț. Bruneta a dezvăluit că are sentimente pentru el și a izbucnit în plâns.

Alexandra și Codruț, de la Puterea Dragostei, s-au despărțit: „Cu ele o să rămâi'Alexandra și Codruț, de la Puterea Dragostei, s-au despărțit: „Cu ele o să rămâi'

Daiana: El știe cel mai bine ce trebuie să facă.
Cristina Mihaela : Și cu toate astea, când erai pe punctul de a părăsi competiția, plângeai pentru Codruț. De ce stai acolo, într-un colt, și alegi să stai, să duferi. Nu e o rușine, Daiana! Spune-ne ce simți! Este casa Puterea dragostei.
Daiana: Dacă vrea să fie fericit lângă Alexandra, îl las să fie fericit.

Cu ce se ocupă Alexandra de la Puterea dragostei

Alexandra de la Puterea Dragostei, pe numele din buletin Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena, are 26 de ani și vine din Vaslui, însă locuiește în București.

Alexandra de la Puterea dragostei susține că este pasionată de social media și are un canal de Youtube împreuna cu sora ei. Alexandra de la Puterea dragostei se declară o femeie asumată și din acest motiv a recunoscut încă din prima clipă că a fost căsătorită și că are un copil.

În prezent, Alexandra este divorțată și are o fetiță în vârstă de 5 ani. Concurenta de la Puterea dragostei spune că vrea lângă ea un bărbat sincer și care să o respecte.

Concurenta susține că nu ar accepta și n-ar trece niciodată peste minciună.Nu a înșelat niciodată și nu ar vrea să aibă parte de asta. Îi plac provocările și își dorește să ajungă până în Marea finală și, de ce nu, să fie câștigătoarea acestui sezon, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: ‘Ne-am despărțit de foarte multe ori

Citește și: Drama neștiută a Georgianei Lupu de la Survivor: „O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior’/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei ar fi plecat bătut de la o petrecere! În ce situație jenantă a pus-o pe Oana Roman

Alexandra de la Puterea dragostei a venit în emisiune împreună cu sora ei mai mica, Adriana. Cele două concurente susțin că sunt cele mai bune prietene și declara ca au încredere totală una în cealaltă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter