Alexandra Ungureanu încheie primul proiect pop simfonic din România! VIDEO

Publicat pe

„Lumea visează', o piesă cu o poveste specială din portofoliul Alexandrei Ungureanu, încheie campania Music in pROgress, primul proiect pop-simfonic din România. Campania muzicală, ce a spus povestea unor destinații turistice unice din țară, ajunge la final cu un videoclip filmat în Maramureș în Pădurea Groșilor.

‘La 13 ani de la lansare, sunt foarte fericită să lansez acest remake al unei piese care m-a „urmărit” în toată această perioadă și a fost un punct de reper pentru cei care mă ascultă înca de la începuturi. Deși a fost remixată de multi DJ cunoscuți, Nora Deneș a reușit să o rescrie pentru orchestră, rafinat și emoționant, aducând a soundtrack de film. Paula m-a surprins într-o ipostaza în care sunt eu 100%, de cele mai multe ori în lumea mea, timidă, izolată și aproape inadaptată exteriorului, dar visând, întotdeauna în compania muzicii! declară Alexandra Ungureanu.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter