Alexandru Ciucu – 75 de ani de tradiţie pe măsură alături de invitaţi de seamă

Anul acesta Alexandru Ciucu aniverseaza 75 de ani de traditie pe masura, ocazie cu care designerul de costume premium a organizat un eveniment exclusivist dedicat imbinarii mestesugului cu arta designului vestimentar.

 

La eveniment au luat parte peste 100 de invitati, celebritati, prieteni apropiati, clienti si parteneri, printre care s-au numarat Ilie Nastase, Virgil Iantu, Vlad Mirita si Wilmark.

 

In incinta locatiei a fost expusa o galerie de fotografii reprezentand cele trei generatii Ciucu, datand din 1939 pana in prezent, instantanee ce surprind cateva dintre cele mai importante momente din activitatea familiei in sfera croitoriei.

 

Pentru aceasta ocazie speciala, designerul a realizat si proiectat un scurt documentar despre istoria familiei Ciucu, o poveste despre mostenirea unui mestesug, respectarea traditiei si dedicatia fata de eleganta si rafinamentul contemporan.

 

In documentar, designeru transmite emotia si pasiunea pentru confectionarea costumului si atentia la detalii.

 

In viziunea lui Alexandru Ciucu, unul dintre cei sase cavaleri moderni ambasadori ai berii de abatie Affligem, mestesugul inseamna imbinarea maiestriei cu arta, iar scopul lui este sa ofere oamenilor micile placeri si rasfaturi care dau vietii accentele rare ale unicitatii.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro