Alexandru Ciucu ne-a dezvăluit care sunt piesele esențiale din garderoba unui bărbat

Publicat pe

În garderoba oricărui bărbat ar trebui să se regăsească anumite piese vestimentare cheie, care pot fi folosite cu diverse ocazii. Designerul Alexandru Ciucu ne-a dezvăluit care sunt acestea și cum merg purtate.

Alexandru Ciucu

 

Alexandru Ciucu: În garderoba oricărui bărbat ar trebui să se regăsească câteva piese must-have. Iar aici vorbesc de acel ceva pe care-l poți avea cu un minimum de efort, dar care îți poate aduce în schimb un maximum de vizibilitate. Să le luăm pe rând:

Smoking-ul negru. Este la fel de important în garderoba unui bărbat ca The Little Black Dress-ul pentru femei, în sensul că are capacitatea de a te salva în orice situație. Poate fi purtat la o nuntă, botez, recepție, o zi de naștere sau un eveniment mai cu ștaif.

Cinci câmăși albe, pentru fiecare zi lucrătoare. Întotdeauna cămașa albă te scoate din încurcătură și îți dă libertatea să pui orice tip de cravată.

Un costum bine croit. În zona de business se poate potrivi un cotum bleumarin sau unul gri, indiferent de nuanța de gri, de la unul deschis vara, până la unul antracit iarna. În schimb, în zona de business nu recomand costumul negru. L-aș lăsa pentru ceremonie sau pentru o seară la un eveniment anume.

Pantofi maro coniac. Acesta este un element vestimentar  extrem de ușor asortabil. Se pretează la fel de bine pentru costumul gri de orice natură, bleumarin, albastru și chiar și pentru costumul negru. Iar un costum negru asortat cu pantofi maro coniac și cu o curea similară îți dau ocazia să folosești o cravată colorată.

 

Foto: Facebook

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter