Alexandru Ciucu, proces împotriva Alinei Sorescu. Ce se întâmplă între ei, la un an de la zvonurile despre divorț

Publicat pe

Alexandru Ciucu apare în calitate de reclamant într-un proces împotriva Alinei Sorescu, la Judecătoria Buftea. Așadar, se pare că designerul și mama copiilor lui ajung în fața judecătorilor. Totul se petrece la un an de când în spațiul public au apărut diferite zvonuri conform cărora cei doi divorțează. Ce se întâmplă între ei?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ciucu are calitatea de reclamant într-un proces împotriva Alinei Sorescu, la Judecătoria Buftea, conform fanatik.ro. Situația delicată dintre designer și artistă are loc la un an de când s-a tot speculat că cei doi divorțează. Acum, întrebările care stau pe buzele tuturor fanilor lor sunt: „Ce se întâmplă între ei?Divorțează sau nu?'.

Alexandru Ciucu, proces împotriva Alinei Sorescu. Ce se întâmplă între ei, la un an de la zvonurile despre divorțAlexandru Ciucu, proces împotriva Alinei Sorescu. Ce se întâmplă între ei, la un an de la zvonurile despre divorț

Alexandru Ciucu și mama copiilor lui, Alina Sorescu ajung în fața judecătorilor. Creatorul de modă a cerut o ordonanță preşedinţială. Această acțiune, depusă la Judecătorie pe data de 12 aprilie 2022, este susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia 'minori și familie', mai scrie sursa citată.

Citește și: Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu.E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Citește și: Cât plătesc Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pentru școala fiicelor.Carolina și Raisa învață la privat

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…'

Alexandru Ciucu, proces împotriva Alinei Sorescu

Emiterea unei ordonanțe preşedinţiale e o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect, notează libertatea.

Se pare că, prin procesul deschis la Judecătoria Buftea, designerul Alexandru Ciucu își dorește ca Alina Sorescu să respecte anumite lucruri legate de împărțirea custodiei fetițelor lor, dar și a programului de vizitare. Potrivit documentului obținut se sursa menționată mai sus, desginerul e reclamantul, iar cântăreața e pârât, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

Designerul și mama copiilor lui ajung în fața judecătorilor

Cu toate acestea, atunci când a fost contactat de jurnaliștii fanatik.ro, Alexandru Ciucu nu a dorit să facă niciun comentariu în privința acestui subiect. Singura declarație a desginerului a fost: „Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum'.

În mai 2021, în spațiul public au apărut zvonuri cum că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar divorța. La acea vreme, desginerul spunea pentru redactia.ro: „Nu se pune problema de așa ceva!'.

Acum un an, el a fost surprins străzile din București în compania unei femei, alta decât mama copiilor lui. La acea vreme au apărut speculații precum că designerul ar înșela-o pe Alina Sorescu.

Când au început să apară zvonurile despre divorț

În acea perioadă, Alina Sorescu a fost prezentă în emisiunea „Exclusiv VIP'. Prezentatorul show-ului, Cristi Brancu, a întrebat-o atunci pe artistă despre speculațiile apărute în presă, în care Alexandru Ciucu, soțul ei, apare ca protagonist. Atunci, artista a fost foarte discretă în declarații.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine', a spus Alina Sorescu atunci, la Prima TV.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010. Designerul și cântăreața au împreună două fete, Carolina și Raisa.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter