Alexandru Ion, detalii despre rolul său din serialul Lia: „Sunt mai înspre papagal. Cu mici puseuri de șmecherie”

Publicat pe

Alexandru Ion, detalii despre rolul său din serialul Lia. Alexandru Ion joacă, în prezent, în serialul Lia, de la Antena 1, filmul Taximetriști și filmul Ramon. Actorul are roluri diferite, iar acest lucru îi place foarte mult. Cu toate astea, mai are timp și de viața privată și dezvăluie cum poate face față unui program atât de solicitant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Ion, detalii despre rolul său din serialul Lia. Imediat după lansarea pe micul ecran a serialul „Lia-soția soțului meu', unde face parte din distribuție, Alexandru Ion se mută pe marile ecrane cu un film, în care deține rolul principal. Acesta joacă rolul unui taximetrist într-o comedie inspirată din viața de noapte a Bucureștiului.

Alexandru Ion, detalii despre rolul său din serialul Lia: „Sunt mai înspre papagal. Cu mici puseuri de șmecherie'Alexandru Ion, detalii despre rolul său din serialul Lia: „Sunt mai înspre papagal. Cu mici puseuri de șmecherie'

Alexandru Ion, detalii despre rolul său din serialul Lia

Alexandru Ion mărturisește că producția Taximetriști fost filmată și produsă doar în câteva luni, căci este o adaptare după un spectacol de teatru pe care atât el, cât și cei mai mulți actori din distribuție, îl joacă de mai bine de patru ani.

„La „Taximetriști' a fost o tranziție foarte rapidă de la filmări, la produsul finit. Noi am filmat în septembrie și filmul a ieșit în ianuarie. A fost o perioadă de post-producție, dar am avut avantajul faptului că jucăm spectacolul „Taximetriști' din 2018 și atunci nu am avut nevoie de foarte multe repetiții pentru filmările din film. E un film perfect independent, nu are finanțare de la instituțiile de stat, dar e un caz fericit că s-a găsit susținere pentru filmul ăsta', a mai povestit Alexandru Ion pentru EGO.ro.

Dacă în „Taximetriști' il interpretează pe Lică, prototipul „băiatului de cartier', un taximetrist care scoate pe gură tot ce-i trece prin cap, care e mereu nervos sau sarcastic, extrovertit, gălăgios și care spune tâmpenii cu toată convingerea, în serialul difuzat de Antena 1, Alexandru Ion îl intepretează pe Pavel, fratele mai mare a lui Petru, interpretat de Ștefan Floroiacă.

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum:„Simt că Maya 100% își dorește…’ / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf:„O să ne lipsească la infinit’ / EXCLUSIV

Citește și: Nicu Covaci și Mircea Baniciu s-au împăcat după 30 de ani și au reunit Phoenix: „Fără certuri și scandaluri!’

„În serialul „Lia-soția soțului meu' sunt mai înspre papagal. Cu mici puseuri de șmecherie, dar cu siguranță mai spre papagal. Încep anul în forță. Pe 12 ianuarie a început serialul „Lia- soția soțului meu', pe 20 ianuarie „Taximetriști' și pe 3 februarie a avut loc premiera de la „Ramon'. Cu puseuri de răutate, dar în toate producțiile sunt un om bun', a dezvăluit Alexandru Ion.

„Mai„dark' am fost în serialul „Sacrificiul', în celălalt proiect al echipei doamnei Ruxandra Ion, care a fost difuzat acum câțiva ani la Antena 1, dar realitatea este că personajul din „Taximetriști' cel mai probabil în primă fază va fi urât, dar până la finalul filmului va fi cu siguranță iubit', a mai povestit actorul.

Cum se împarte Alexandru Ion între atâtea roluri diferite

Alexandru Ion mărturisește că a reușit cumva să-și creeze un echilibru, astfel încât să poată face teatru, cinematografie și seriale în același timp, fără să resimtă oboseala.

„Se întâmplă asta și acum, spectacolele în care joc nu se opresc pe măsură ce filmăm la „Lia'. E un dinamism care mie îmi place foarte tare, e ceva ce e puternic gravat în meseria asta și îmi place foarte mult că am oportunitatea să joc mai multe personaje în același timp. E o balanță civilizată între filmări și timp liber, nu pot să mă plâng. Chiar nu pot să mă plâng', a mai declarat Alexandru Ion pentru EGO.ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă