SURSE: Alexandru Piţurcă, arestat pentru 24 de ore în dosarul în care e vizat tatăl lui. Victor Pițurcă a fost scos din arest și plasat sub control judiciar: „Nu am nicio treabă cu...”

Publicat pe

Surse: Alexandru Piţurcă, arestat pentru 24 de ore în dosarul în care e vizat tatăl lui. Victor Pițurcă a fost scos din arest și plasat sub control judiciar. În această dimineață, Victor Pițurcă și fiul său, Alexandru, au fost audiați la DNA, în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN. În urma audierilor, Alex Pițurcă a fost reținut pentru 24 de ore. Victor Pițurcă a fost lăsat în libertate și plasat sub control judiciar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Piţurcă, arestat pentru 24 de ore în dosarul în care e vizat tatăl lui. Cutremur în familia fostului selecționer Victor Pițurcă. La data de 30 ianuarie, Victor Pițurcă a fost ridicat de autorități și plasat în aresta preventiv pentru 24 de ore, sub acuzația de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN. Azi, Alexandru, au fost audia lat DNA, în această dimineață. În urma audierii, procurorii au decis să-l aresteze pe fiul selecționerului pentru 24 de ore. Victor Pițurcă a părăsit secția de Poliție, după expirarea mandatului de reținere. Fostul selecționer Dinamo se află sub control judiciar.

SURSE: Alexandru Piţurcă, arestat pentru 24 de ore în dosarul în care e vizat tatăl lui. Victor Pițurcă a fost scos din arest și plasat sub control judiciar: „Nu am nicio treabă cu...'SURSE: Alexandru Piţurcă, arestat pentru 24 de ore în dosarul în care e vizat tatăl lui. Victor Pițurcă a fost scos din arest și plasat sub control judiciar: „Nu am nicio treabă cu...'

SURSE: Alexandru Piţurcă, arestat pentru 24 de ore în dosarul în care e vizat tatăl lui

În această dimineață, Alexandru Pițurcă, fiul cel mare al fostului selecționer Dinamo, Victor Pițurcă, a fost audiat timp de o oră, la DNA, alături de tatăl său în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN. În urma declarațiilor făcute în fața procurorilor, s-a decis ca Victor Pițurcă să fie pus sub control judiciar, scrie Libertatea, astfel acesta a scăpat de măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Alex Pițurcă a fost arestat pentru 24 de ore.

Mandatul de reținere în cazul lui Victor Pițurcă a expirat, azi, în jurul orei 10:00. La ieșirea din sediul Arestului Central al Poliției Capitalei, Pițurcă a declarat că nu are nicio implicare în acest dosar.

„Nu am nicio treabă cu această afacere!', a declarat fostul selecționer la plecare.

Citește și: Victor Pițurcă a fost reținut pentru 24 de ore de DNA. Antrenorul e cercetat în dosarul măștilor neconforme livrate în spitalele MApN

Citește și: Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. Imagine rară cu cei doi copii ai săi

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună, după despărțire. Cum s-au distrat alături de fiul lor, Noah, de ziua lui

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”

Victor Pițurcă riscă peste 2 ani de închisoare

Fostul selecționer Victor Pițurcă a fost acuzat de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN. În această afacere ar fi fost implicat și fiul său cel mare, Alexandru Pițurcă, a cărui firma ar fi încasat 2,2 milioane de euro.

După ce a fost audiat azi, la sediul DNA, Alexandru Pițurcă ar fi fost pus sub urmărire penală, notează GSP. Victor Pițurcă ar risca o condamnare de la 2 la 7 ani, de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter