Doliu în presa din România. Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu a fost găsit mort în casă

Publicat pe

Din păcate, este din nou doliu în presa din România. Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu a fost găsit fără suflare, în propria lui casă. Avea doar 46 de ani și lasă în urma lui o fetiță. Un amic de-ai acestuia nu a reușit să dea de el și s-a dus la casa acestuia ca să vadă ce se întâmplă, după ce Alexandru nu i-a răspuns la telefon. L-a găsit decedat și a anunțat imediat autoritățile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doliu în presa din România. Apropiații acestuia, precum și cei din familie, se declară de-a dreptul șocați pentru că nu știau detalii despre vreo problemă de sănătate ori de vreo boală de care ar fi suferit acesta. În urmă cu doar o săptămână, Alexandru Tămășescu participase la un raliu din București. A zâmbit, s-a distrat pe cinste și nu părea să se simtă rău. Bărbatul era divorțat și avea o fetiță, care părea să îi calce pe urme în această profesie.

Doliu în presa din România. Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu a fost găsit mort în casăDoliu în presa din România. Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu a fost găsit mort în casă

Doliu în presa din România

Jurnalistul avea doar 46 de ani și nu știa nimeni despre vreo problemă de sănătate pe care ar fi avut-o acesta, conform România TV. Printre prietenii care au fost șocați de vestea tragică se numără și Titi Aur. Pe lângă activitatea lui de jurnalist sportiv, Alexandru mai era și trainer la academia celui din urmă, acolo unde preda cursuri de condus defensiv.

Inițial, Titi Aur a crezut că este vorba despre o glumă proastă, fiindcă nu se aștepta niciodată ca amicul și colegul lui să moară. Se cunoșteau de multă vreme și realizau adesea împreună și reportaje pentru televiziune, la raliurile din țară.

Citește și: Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu: „Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile'

Citește și: Flora Năstase susține că nu s-a demachiat niciodată: „De aceea pernele de la hotel și cele de acasă erau praf. Nu cred în acest ritual de îngrijire' / EXCLUSIV

Citește și: Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, s-a afișat pe patul unei clinici medicale.Ce a pățit adolescentul

Citește și: De ce a decis Cristina Almășan să nu-și boteze fiica:„Ar fi puțin cam complicat, pentru că…'

Prima reacție a lui Titi Aur, după moartea lui Alexandru Tămășescu

Titi Aur a fost foarte afectat după ce a aflat vestea cruntă. A aflat ce s-a întâmplat după ce l-au anunțat colegii lui Alexandru Tămășescu. Pe pagina de Facebook a jurnalistului sportiv au început să curgă mesajele apropiaților îndurerați și șocați de dispariția prematură a acestuia.

„Din păcate, Dumnezeu să-l odihnească, am auzit în această dimineață, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensivă.

Și asta pentru că era unul dintre colegii noștri, unul din trainerii noștri. Eu mă cunosc cu el de foarte mult timp. Am făcut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le făcea el.

Ne filma de fiecare dată la raliu și făcea reportaje pentru diferite televiziuni. Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, în afară de prietenie, a fost unul din trainerii noștri foarte buni', a spus Titi Aur, pentru Realitatea TV.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter