Alin Cocoș, soția și copilul de doi ani sunt infectați cu COVID-19. Mesajul lor pentru cei cu care au intrat în contact

Publicat pe

Alin Cocoș, soția sa Monica Orlanda și fiul lor Andreas au fost depistați pozitivi la testul pentru COVID-19. Soția fiului vitreg al Elenei Udrea a postat un mesaj din spital, precizând că au luat decizia de a se interna toți trei la Institutul „Matei Balș' din Capitală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„În urma unor simptome de răceală, am decis să ne facem testul RT-PCR SARS COV 2, ieșind pozitiv pentru toți membrii familiei, inclusive Andreas. Aseară am primit rezultatele testelor, iar astăzi am decissă ne internăm la Institutul de Boli infecțioase „Matei Balș'.

Pentru toate persoanele cu care am intrat în contact după data de 31 august, vă rugăm să vă faceți testul RT-PCR ( metoda exudat faringian și nazal).

Nu ignorați durerile de cap, stărilede greață și senzația de răceală!!!', a transmis Monica Orland ape contul ei de Instagram.

Familia Cocoș este prietenă la cataramă cu Adelina Pestrițu și se speculează că Alin, Monica și băiatul lor ar fi putut lua infecția de la aceasta, având în vedere că Adelina a fost confirmată pozitiv pe data de 1 septembrie 2020 cu virusul SARS-CoV-2.

Alin Cocoș, soția și copilul de doi ani sunt infectați cu COVID-19. Mesajul lor pentru cei cu care au intrat în contactAlin Cocoș, soția și copilul de doi ani sunt infectați cu COVID-19. Mesajul lor pentru cei cu care au intrat în contact

Adelina Pestrițu este internată la ora actuală la Spitalul Militar ROL 2 din Capitală

Acum, Adelina este internată la Spitalul Militar ROL 2 din Capitală, după ce, în urma unui test covid efectuat pe 1 septembrie, a fost depistată pozitivă.

'Dragii mei știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting.

M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test', a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram în seara zilei de 1 septembrie.

Citește și:

Adelina Pestrițu, primul mesaj după ce a terminat tratamentul pentru coronavirus: „Nu e plăcut să fii bolnav”

Cum se interpretează rezultatele testului COVID-19. Ce înseamnă anticorpi IgG și IgM și cum îți dai seama dacă ai avut boala

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter