Alin Oprea a încercat să se împace cu Larisa, după ce ea a plecat la Londra! "Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!"

Publicat pe

Pentru Alin Oprea și Larisa nu mai există acum cale de întoarcere, însă artistul a încercat la un moment dat să își repare mariajul, când între el și soția lui relația deja se deteriorase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După 22 de ani de căsnicie, în care au lăsat impresia unui cuplu solid, în luna august, Alin Oprea și soția sa Larisa au luat pe toată lumea prin surprindere, anunțându-și divorțul. Din nefericire, ceea ce se anunța a fi o despărțire amiabilă s-a transformat într-un scandal de proporții, plimbat prin presă și pe la televiziuni, cu acuzații de infidelitate de ambele părți, totul urmând să se tranșeze, până la urmă, tot la tribunal. Miza? Averea de 1 milion de euro agonisită de artist de-a lungul carierei, dar și mai multe proprietăți, trecute ulterior pe numele copiilor.

Și iată că, după 25 de ani de carieră, Alin Oprea a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat, fără să aibă acces la propriii bani, după ce soția l-a lăsat fără drept de semnătură în bancă. Cel mai dureros pentru artist este însă faptul că relația cu cei doi copii ai săi s-a deteriorat.

Alin Oprea a sperat că Larisa se va întoarce la el

Acum, în afara procesului de divorț care se va tranșa la tribunal, Alin Oprea este chemat în instanță și în altă spețăLarisa l-a acuzat de defăimare publică, prin aparițiile lui la Antena 1. Fostul solist de la Talisman a mărturist inițial că el și soția au decis să se despartă după majoratul fiicei lor, care a împlinit 18 ani în luna august, dar primele discuții despre divprț au avut loc două luni mai târziu.

Pe atunci, conform Cancan, care citează surse din proximitatea artistului, Alin nu ar fi recunoscut, la vremea respectivă, față de Larisa că are o relație extraconjugală, deși în noiembrie și-a aniversat ziua alături de iubita lui.

Deși artistul a spus în mai multe rânduri că mariajul său cu Larisa s-a deteriorat încă din 2017, când ea și-a însoțit copiii în Anglia, la studii, în 2018 artistul, conform sursei citate, îi scria soției lui: „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!” Episodul s-ar fi petrecut după o noapte în care Alin Oprea făcuse din nou abuz de băutură, deși, cu ceva timp în urmă, ar fi renunțat la alcool. „Ce sevraj rău', i-a mai scris el Larisei.

Alin Oprea a încercat să se împace cu Larisa, după ce ea a plecat la Londra! "Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!"Alin Oprea a încercat să se împace cu Larisa, după ce ea a plecat la Londra! "Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!"

„Te rog, oprește-te!”

Se pare că unul dintre punctele nevralgice care au grăbit despărțirea ar fi fost și pasiunea artistului pentru alcool, la care el afirmă că a renunțat cu trei ani în urmă. Conform sursei citate, Alin Oprea ar fi recidivat acum doi ani, iar dovadă stau mesajele pe care artistul le-a schimbat cu soția lui, în care recunoaște că a mai clacat uneori.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală: „Cred în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă”/ EXCLUSIV

Citește și: Megan Fox divorțează de Brian Austin Green, din Beverly Hills 90210, după 16 ani de relație și trei copii împreună! Cine este noul iubit al actriței

Citește și: Avocatul lui Maradona face acuzații grave: „A fost o idioțenie criminală! Timp de 12 ore, Diego nu a fost controlat de medici!”

Se pare că Alin Oprea a fost atât de afectat de consumul de alcool la vremea respectivă, încât i-a scris Larisei, spunându-i că se simte extrem de rău și că are halucinații. Te rog, oprește-te', i-ar fi spus soția lui. La momentul respectiv, în timpul episoadelor în care făcea abuz de alcool, Alin Oprea ar fi fost îngrijit de soacra lui și supravegheat de fiul său, care încerca să-si ferească tatăl de tentații, mai menționează Cancan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter