Alin Oprea de la Talisman și soția lui au divorțat după 22 de ani? Detaliul care i-a dat de gol

Publicat pe

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea de la Talisman și soția lui, Larisa, au format unul dintre cele mai frumoase, dar și mai longevive cupluri din showbizul autohton. Iată însă că, după 22 de ani de căsnicie, se pare că s-a rupt lanțul de iubire…

Alin Oprea de la Talisman și Larisa, soția lui, au avut unul dintre cele mai îndelungate mariaje din showbiz, unul pe care, teoretic, nici distanța nu ar fi putut să îl despartă. Iată însă că, se pare, această probă nu ar fi fost trecută!

Aniversare la distanță

Larisa s-a mutat, în urmă cu trei ani, la Londra, pentru a fi aproape de cei doi copii ai cuplului, Melissa și Adi, aflați la studii în Marea Britanie. Împlinirea a 22 de ani de la căsătorie i-a prins separați, Alin fiind blocat în România, din cauza pandemiei de coronavirus, iar Larisa fiind alături de copii.

Citește și: Ana Morodan a prins gustul operațiilor estetice! După ce și-a injectat buzele și ridurile, acum își pune silicoane: „Trebuie să-mi lipsesc sânii cu scotch”

Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși. Chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună, ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi, declarat pentru Click! soția lui Alin Oprea, în aprilie.

Alin Oprea de la Talisman și soția lui au divorțat după 22 de ani? Detaliul care i-a dat de golAlin Oprea de la Talisman și soția lui au divorțat după 22 de ani? Detaliul care i-a dat de gol

S-a rupt lanțul de iubire…

Și cum se spune că ochii care nu se văd se uită, se pare că acest lucru a fost valabil și în cazul lui alin Oprea de la Talisman și al soției sale. Conform cancan.ro, care citează surse din proximitatea celor doi soți, se pare că aceștia nu ar mai forma un cuplu. Mai mult, un alt detaliu ce vine să confirme acest lucru este statusul „Singură” de pe Facebook al Larisei, care a revenit la numele ei de fată: Uță.

Citește și: Andreea Mantea nu mai prezintă Puterea Dragostei. Cine i-a luat locul vedetei în emisiunea de la Kanal D: 'A fost o perioadă foarte intensă'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter