Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat Asia Express? Cum au răspuns blondele la întrebare

Publicat pe

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan sunt una dintre echipele îndrăgite de la Asia Express. Au reușit să își atragă simpatiile celorlalte echipe, dar și respectul lor pentru că nu au stat deoparte la probele grele și au dovedit că sunt descurcărețe și competitive. 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat Asia Express? Cum au răspuns blondele la întrebareAlina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat Asia Express? Cum au răspuns blondele la întrebare
Citește și: Momente dificile pentru Carmen Grebenișan, la Asia Express. „Nu mai țin minte nimic. Am făcut atac de panică'

Și publicul a ajuns să le cunoască mai bine și să le îndrăgească, iar asta se vede și în comentariile lor de pe Instagram, acolo unde fanii le arată mereu susținerea și le mărturisesc celor două că speră ca ele să fi câștigat competiția. 

Chiar dacă mai e mult până la finalul Asia Express, telespectatorii au început să își întrebe concurenții favoriți cine este câștigătorul sezonului al treilea din cel mai urmărit reality show. 

Citește și: Cum se înțeleg Adda și Carmen Grebenișan acum, după ce artista a fost trădată de blonde la Asia Express: 'Nu-mi pare rău'

Recent, Carmen Grebenișan a postat o fotografie mai veche din Maldive, iar fanii au început să se întrebe dacă nu cumva cele două blonde au câștigat Asia Express. 

Bă, voi ați câștigat Asia Express cumva? Așa sper' i-a spus un fan celebrei bloggerițe.

Citește și: Lia Bugnar i-a cerut scuze lui Carmen Grebenișan pentru ce i-a făcut la Asia Express

Ferindu-se să răspundă din cauza contractului de confidențialitate pe care l-a semnat, Carmen s-a rezumat la un răspuns jucăuș și plin de suspans.

„Curiozitatea asta..', a răspuns ea, alături de un smiley face care râde în hohote. 

Citește și: Felul de mâncare preferat de Carmen Grebenișan la Asia Express: „Mi-a rămas întipărit în cap”

Cea de-a patra etapă de pe Drumul Comorilor a provocat cele 7 echipe care s-au luptat pentru a doua imunitate a etapei la nenumărate misiuni ce le-au dat mari bătăi de cap concurenților.

După o cursă infernală în traficul din Filipine și un joc pe plajă ce le-a testat vedetelor echilibrul și atenția, Alex Abagiu și Radu au fost cei care au câștigat amuleta în valoare de 1000 de euro: 'Mai aveam foarte puțin până la victorie!', au spus Alina și Carmen, rivalele băieților din jocul pentru avantaj.

Citește și: Ristei, scos din sărite de Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan! „Nişte vipere! Atât le duce capul…”


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter