Alina Eremia, secrete din viața personală. Cum și-a anunțat familia că are un iubit: ”Am tatonat terenul”

Publicat pe

Celebri, joviali, adorați de fani. Alina și Mircea Eremia au acceptat provocarea VIVA! pentru un interviu atipic. Iată că a venit momentul în care s-au luat la întrebări reciproc și… nu s-au ferit deloc de răspunsurile sincere și savuroase. Deh, ca-ntre frați, una caldă, alta rece! Ce curiozități împărtășesc Alina și Mircea referitor la persoana celuilalt? Aflați totul, chiar de la ei!

Fratele mai mic și-a luat sora la întrebări. Mircea Eremia a avut multe curiozități în ceea ce o privește pe sora lui. Mircea a întrebat, iar Alina a răspuns. Ce a ieșit?! Vedeți în interviul de mai jos:

Cum i-ai spus mamei despre relația cu Edi?

Tu ai aflat primul, am tatonat terenul înainte să îi dau vestea mamei. Știa de existența lui sau, cel puțin, bănuia!

Ce gen de fată crezi că mi se potrivește?

Este un subiect delicat. Ai nevoie de o fată care să țină pasul cu personalitatea ta exuberantă și mai temperamentală, care să facă față notorietății care vine la pachet, să fie spontană, să aibă simțul umorului accentuat, la rândul ei, să aibă un caracter puternic, ca să țină în frâu firea ta dinamică.

Care crezi că este trăsătura de familie „Eremia?

Grija unuia pentru celălalt.

Ai fi vrut să mai avem un frate sau o soră?

Trebuie să îți mărturisesc, copil fiind (aveam, mai exact, patru ani), am fost destul de geloasă când am aflat că urma să am un frățior, pentru că nu voiam să împart cu nimeni iubirea și atenția mamei, însă, când te-am văzut, te-am iubit din prima secundă. Ulterior, nu am luat în calcul posibilitatea de a mai avea un frate sau o soră, pentru că lucrurile erau perfecte, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o familie sănătoasă și unită.

Interviul integral îl puteți citi în numărul de ianuarie al revistei VIVA!

FOTO: YouTube

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter