Alina Pușcaș a avut mari probleme cu bonele copiilor ei. Cum a rezolvat vedeta situaţia

Publicat pe

Alina Puşcaş a povestit că are un program foarte încărcat şi a avut nevoie de ajutorul unor bone. Din păcate, vedeta nu a găsit persoanele potrivite şi a avut probleme!

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș are doi copii, Alexandru și Melissa, de care este foarte mândră. Cum vedeta are o agendă foarte încărcată, fiind implicată în numeroase proiecte de televiziune, timpul său este foarte limitat, astfel că a fost nevoită să angajeze bone care să se ocupe de creșterea celor doi copii ai săi.

Vedeta a vorbit despre ce a păţit, într-un interviu pentru revista Avantaje.

„Într-adevăr, problema asta cu bonele este puțin delicată și eu am avut niște episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum 4 bone și de fiecare dată era câte ceva. E greu pentru că e greu să tot aduci pe cineva străin în fața copilului, să se obișnuiască cu el, mai ai și tu grija casei. 

Totuși, până ajungi să cunoști ca lumea un om, e un străin și atunci tot timpul trebuie să te readaptezi să înțelegi, să faci și puțină psihologie cu ei pentru că altfel nu ai cum.

Pentru mine igiena este foarte importantă, nu îmi doresc și nu am tolerat niciodată persoanele care sunt impulsive când vine vorba de copii, să vorbească foarte mult cu ei, să se joace și cam atât. Altceva nu mă interesează, doar să aibă grijă să nu se lovească.

Nu sunt nici absurdă și mie mi se întâmplă să fiu o secundă neatentă și să dea cu capul de ușă pentru că e copil, trage tot timpul, face tot timpul ceva, dar e foarte important ca acea persoană care vine în casă să aibă puțin mai multă grijă.

Am avut parte și de o doamnă care era foarte tristă. Nu mi-am dat seama din prima, poate și din disperare pentru că eram și în perioada în care trebuia să filmez. Efectiv am descoperit la puțin timp că era depresivă. Am surprins-o, ea neștiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun și uitându-se drept în față. Am stat și am urmărit-o să văd cât timp stă așa. O oră a stat așa.

A transmis această stare și copilului și atunci am încheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru că nu ai cum să cunoști un om dintr-un interviu și atunci te trezești cu tot felul de surprize, din păcate”, a declarat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș, cu lacrimi în ochi

Alina a povestit o astfel de întâmplare pe care a trăit-o recent :  „A surprins Mihai un moment foarte drăguț. Eu eram la filmări, dar în același timp se și difuza ‘Fructul Oprit’. I-a filmat pe copii care m-au văzut la televizor și au mers să îmbrățișeze televizorul. Vă dați seama că mi l-a trimis Mihai și m-am emoționat, am început să plâng”, a declarat actrița în cadrul emisiunii ‘CulTOUR’, de la Happy Channel.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter