Alina Puşcaş – Cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!

Publicat pe

Alina Puşcaş este însărcinată în 35 de săptămâni şi urmează să devină mămică pentru a doua oară peste aproximativ 3 săptămâni.

 

Ea are deja un băieţel, iar acum se pregăteşte să aducă pe lume o fetiţă. Deşi sarcina este foarte avansată, Alina afişează o formă fizică de invidiat şi este în continuare foarte activă, la fel cum s-a întâmplat şi la prima sarcină.

 

Deşi sarcina este mult mai vizibilă acum, vedeta filmează în această perioadă pentru emisiunea „Te cunosc de undeva'. Ea este colegă cu Andreea Bălan, de asemenea, însărcinată în această perioadă şi aflată şi ea în ultimele săptămâni de sarcină.

 

„Fetiţa pare că se cam grăbeşte', a declarat Alina Puşcaş la Antena Stars, mărturisind că nu a stabilit încă numele bebeluşului.

 

„Nu ne-am gândit. Vrem să fie un nume românesc care să fie uşor de tradus în orice altă limbă'.

 

Foto: Instagram

 

Alina Puşcaş – Cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!Alina Puşcaş – Cât de bine arată în ultimul trimestru de sarcină!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter