Alina Pușcaș, mândră de burtica de gravidă. Naște în vară al treilea copil

Publicat pe

Alina Pușcaș și-a etalat burtica de gravidă, mândră că în curând își va duce la piept al treilea copil. Familia lor se va mări, încă un membru le va umple casa de fericire. Iată cum arată vedeta acum, cu câteva luni înainte de a naște. 

Alina Pușcaș nu s-a așteptat că va rămâne însărcinată pentru a treia oară. Vestea a adus mare bucurie în familie, ea și soțul său vor avea nu doi, ci trei copii. E aglomerație mare în casă, dar râsetele și voia bună ale micuților le fac zilele mai frumoase.

Iată că acum, prezentatoarea și-a etalat burtica de gravidă, a treia. Se simte foarte bine, are o siluetă de invidiat, cum orice mămică și-ar dori. Ea s-a pozat în mașină, cu mâna pe burtică. Pare că poartă haine lejere, fără tocuri. Cu toate că este în al doilea trimestru de sarcină, aceasta continuă să muncească.

Pe Alina Pușcaș telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare miercuri, în rolul Silviei Lăzărescu, în serialul Fructul oprit'.

Alina Pușcaș, mândră de burtica de gravidă. Naște în vară al treilea copilAlina Pușcaș, mândră de burtica de gravidă. Naște în vară al treilea copil

Alina Pușcaș, uimită că a rămas însărcinată

Ea a dezvaluit recent că nu se aşteapta să rămână aşa de repede însărcinată din nou.

„Am fost surprinși, pentru că foloseam contraceptive și, totuși, s-a întâmplat să rămân însărcinată. Noi aveam de gând să renunțăm la pastile prin martie sau aprilie, dar iată că Providența a dorit altceva și a grăbit cu câteva luni de zile minunea’, spune prezentatoarea show-ului  Te cunosc de undeva’.

Prezentatoarea a amintit că această sarcină nu seamănă deloc cu celelalte două.

E o sarcină care nu seamănă absolut deloc cu celelalte două. Din a doua lună mi-a fost exagerat de rău și nu știam ce se întâmplă cu mine, pentru că până în cea de-a opta săptămână de sarcină nu mi-a ieșit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, mă ducea cu gândul la vreo problemă medicală gravă căci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv să cred că sunt însărcinată. Așadar, mi-a fost foarte rău și chiar și în prezent îmi este zilnic rău, dar parcă de la o săptămână la alta tot mai puțin. Stările de somnolență sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolată, dureri musculare abdominale. Partea bună este că toate testele au ieșit perfecte, așa că nu am motive de îngrijorare de vreun fel’, a mai adăugat vedeta.

Foto: Facebook, Instagram 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter