Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum sărbătorește, în plin proces de divorț: „Primul an fără soțul meu”

Publicat pe

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Astăzi este o zi specială în familia celebrei artiste, care își va sărbători ziua de naștere cum se cuvine. Ce e diferit față de anii anteriori este că vedeta se află în plin proces de divorț cu soțul ei, creatorul de modă Alexandru Ciucu. Altfel spus, este primul an în care cântăreața va petrece fără tatăl copiilor ei. Iată ce a declarat Alina Sorescu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj. Zvonurile referitoare la despărțirea celor doi au apărut încă de anul trecut, dar artista și creatorul de modă au negat aceste informații. În urmă cu câteva săptămâni, Alina Sorescu a confirmat public despărțirea de tatăl fiicelor ei.

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum sărbătorește, în plin proces de divorț: „Primul an fără soțul meu'Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum sărbătorește, în plin proces de divorț: „Primul an fără soțul meu'

Actele de divorț au fost depuse la începutul anului, dar abia recent cei doi au vorbit public despre divorț. Elena Carolina și Ana Raisa, cele două fiice, au rămas alături de mama lor. Instanța a decis ca micuțele să locuiască în continuare alături de artistă, însă tatăl său le poate vizita de câteva ori pe lună, în timp ce programul de vizită a fost stabilit de comun acord.

Citește și: În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își relansează cariera muzicală:Voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea' / EXCLUSIV

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte:”Le place să vină cu mami”

Citește și: Dieta prin care Alina Laufer și soțul ei au slăbit câte 12 kilograme:„Doar asta mâncăm la regim'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, supărat pe cumnatul său și la 12 ani de la moartea artistei:”Nu mai vine nimeni la mormânt”

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum sărbătorește, în plin proces de divorț

Îndrăgita artistă are astăzi o zi specială, iar asta pentru că a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Vedeta a primit numeroase mesaje din partea fanilor pe rețelele sociale, dar și din partea celor dragi. Primele cadouri pe care le-a primit au fost chiar din partea celor două fiice ale ei. În plin proces de divorț de soțul ei, Alexandru Ciucu, artista este, din nou, cu zâmbetul pe buze și se bucură, mai mult ca oricând, de ea. Fiind primul an fără soțul ei, vedeta radiază de fericire, iar asta au observat și cei din jur. Alina Sorescu a povestit cum anume va sărbători, pentru a marca una dintre celemai importante zile din an.

Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, însă încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație. (…) Am foarte mulți oameni langa mine. Primesc numeroase mesaje, apeluri, urari, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. (…) O să ieșim mai pe seară, eu cu fetele mele și cativa apropiati, la un restaurant, undeva ca sa marcam momentul. (…), a declarat Alina Sorescu, la o emisiune TV.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter