Amalia Năstase planifică împreună cu familia o vacanță departe de România. Unde le duce pe fiicele lui Ilie Năstase - EXCLUSIV

Publicat pe

Amalia Năstase acordă o mare importanță educației pe care copiii ei o primesc. Cei trei micuți studiază în București, iar acum, că a venit vacanța, îi trimite în tabere. Se gândește să aibă și o vacanță împreună, departe de România. 

La 43 de ani, Amalia Năstase se concentrează asupra proiectelor pe care le derulează, dar și asupra familiei. Se înțelege foarte bine cu fiicele ei, Alessia și Emma, cele care vor pleca curând într-o tabără. De asemenea, ea planifică și o vacanță departe de România, în familie.

 

„Noi am fost dintotdeauna foarte apropiate. Nu s-a pierdut această apropiere. Vorbesc când cu Alessia, când Emma, ce se întâmplă pe la ele, prin cercul lor de prieteni, ce se întâmplă prin școală… (…)

Alessia vrea să facă design și artă, iar Emma vrea să se facă neurochirurg și Toma se face pompier. (…)

Fetele pleacă prin niște tabere, prin toate părințile, încercăm să mergem și noi cu toții în vacanță în America. Nu știu exact ce o să ne iasă…”, ne-a dezvăluit Amalia Năstase la un eveniment.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter