Amalia Năstase se mândrește cu silueta ei după ce a slăbit 25 de kilograme. Poartă acum rochii mulate

Publicat pe

Amalia Năstase trece printr-o transformare fizică majoră. Aceasta ține dietă de aproximativ două luni de zile și a slăbit zeci de kilograme. Se mândrește acum cu silueta ei!

În urmă cu mai mult de două luni de zile, Amalia Năstase a luat decizia de a slăbi. Atunci, ea a luat legătura cu un doctor și a început să urmeze o dietă, una care e perfectă pentru programul ei, pentru organism.

Nu a trișat deloc, nu a sărit peste mese, ci a urmat dieta. Are parte de 3 mese pe zi și două gustări. Acum, după 8 săptămâni de dietă, ea s-a mândrit cu silueta. A purtat o rochie mulată care i-a pus formele în evidență! E vizibilă transformarea! Se vede imediat că a dat multe kilograme jos!

Recent, Amalia Năstase a mers și la un centru medical acolo unde face mai multe tratamente pentru corpul ei.

Amalia Năstase se mândrește cu silueta ei după ce a slăbit 25 de kilograme. Poartă acum rochii mulateAmalia Năstase se mândrește cu silueta ei după ce a slăbit 25 de kilograme. Poartă acum rochii mulate

Ce dietă ține Amalia Năstase

Are un program alimentar stabil acum, chiar dacă are un program foarte încărcat. Nu reușește însă să meargă la sală, preferă plimbările pe jos, prin parc.

Acum, pe pagina sa de Instagram, a detaliat ziua 125 de dietă. La micul dejun a servit fructe, la prânz carne la grătar cu salată, iar seara a mâncat salată de vinete cu halloumi.

În ziua 126 ea a mâncat 300 de grame de pepe roșu la micul dejun. Se pare că preferă mesele ușoare, bogate în vitamine. Cu toate acestea, Amalia Năstase a ajuns și la clinica pe care o deține soțul Andreei Berecleanu. Ea s-a fotografiat pe patul de spital, cu o branulă în mână. Din spusele ei, vedeta a avut o perfuzie cu vitamine, probabil recomandată de medic.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter