Amber Heard – A slăbit mult din cauza divorţului

Publicat pe

Amber Heard este extrem de afectată de divorţul de Johnny Depp, actriţa în vârstă de 30 de ani slăbind în ultima perioadă aproape 10 kilograme.

 

Surprinsă de paparazzi în California, Amber afisează în prezent o siluetă extrem de fragilă, care trezeşte multă îngrijorare în rândul fanilor săi.

 

Purtând o pereche de jeanşi, un tricou negru şi o pălărie cu care a încercat să treacă neobservată, Amber pare cu totul altă femeie decât cea care se afişa alături de Johnny Depp cu cateva luni în urmă.

 

Formele sale voluptoase au dispărut, fapt care îi afectează inclusiv cariera. Ea ar fi trebuit să joace în productia „Justice League', însă pierderea bruscă în greutate i-a făcut pe producători să declare ca nu este pregătită pentru filmări.

 

Astăzi, Amber este aşteptată să depuna marturie împotriva lui Johnny Depp, pe care l-a acuzat de violenţă domestică. Dosarul pe care îl are pare să fie extrem de solid, acesta conţinând imagini cu faţa sa tumefiată dupa ce a fost lovită de actor cu telefonul, dar si SMS-uri în care scria despre violenţa actorului.

 

Amber a încercat să-i reducă la tăcere pe cei care susţin că nu urmareşte decât o parte din averea actorului de 180 de milioane de dolari, declarând că suma pe care o va primi va fi donată unui centru pentru femeile bătute.

 

Foto: Hepta

 

Amber Heard – A slăbit mult din cauza divorţuluiAmber Heard – A slăbit mult din cauza divorţului
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter