Ana Baniciu, schimbare radicală de look. Nu mai are părul blond. Imagini recente cu cântăreața

Publicat pe

Ana Baniciu și-a făcut o schimbare majoră de look. Aceasta nu mai e blondă, așa cum o știau toți încă de când a apărut în lumina reflectoarelor. Cântăreața trece printr-o transformare. Mulți spun că îi stă mai bine așa, alții o preferau cu lookul vechi. 

Când a debutat la TV, când a participat la Asia Express, dar și după, Ana Baniciu avea părul blond. Așa o știa lumea întreagă, dar mai ales fanii săi din mediul online. Mergea la stilistul ei preferat care îi colora părul în nuanța dorită. Iată că acum a făcut o schimbare majoră de look. Nu mai are părul deschis la culoare, ci foarte închis, aproape că este brunetă.

Ana Baniciu a optat pentru o nuanță mai închisă. Și aceasta îi pune în evidență trăsăturile. Fanii au sărit cu complimentele când au văzut transformarea. Unii au complimentat-o, iar alții i-au spus că îi stătea mai bine blondă.

„Super culoare! (…) Își stă tare bine așa! (…) E mai bine cu blond❤️ dar e doar o parere😊 „

Ana Baniciu, schimbare radicală de look. Nu mai are părul blond. Imagini recente cu cântăreațaAna Baniciu, schimbare radicală de look. Nu mai are părul blond. Imagini recente cu cântăreața

Ana Baniciu, declarație surprinzătoare: „Aș vrea să fiu bărbat'! Care e cea mai mare teamă a cântăreței!

Are doar 25 de ani și concepții de viață sănătoase. Ana Baniciu n-a fost crescută în puf, iar experiențele acumulate au maturizat-o din vreme. Acum, solista a vorbit pentru VIVA! despre temerile ei și despre ceea ce contează cu adevărat, într-un interviu extrem de sincer.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter