„Ana, mon amour” - Ursul de Argint pentru montaj la Festivalul de film de la Berlin

Publicat pe

Pelicula „Ana mon, amour' regizată de Călin Peter Netzer a câştigat trofeul Ursul de Argint pentru montaj la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de film de la Berlin.

 

Ursul de Aur a revenit anul acesta filmului „On Body and Soul/ A Teströl és Lélekröl', regizat de regizoarea maghiară Ildikó Enyedi.

 

Premiul a fost înmânat Danei Bunescu, cea care a realizat montajul acestui film. Pe lista filmelor montate de ea se mai află „Poziţia copilului', „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile' sau „Moartea domnului Lăzarescu'.

Diana Cavallioti - "Ana, mon Amour"

„Ana, mon amour' este o coproducţie româno-germană-franceză care are în centru povestea unui cuplu în care protagonista are atacuri de panică, iar iubitul ei încearcă să o ajute.

 

Filmul îi are în rolurile principale pe Diana Cavaliotti şi Mircea Postelnicu, iar regizorul Călin Peter Netzer are în palmares un Urs de Aur la Berlin, acordat în 2013 pentru „Poziţia copilului'.

 

„Ana, mon amour' va avea premiera în România în data de 3 martie.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Citeste si:

Festivalul de Film de la Berlin – Lista completa a castigatorilor

24 de intrebari pentru Calin Peter Netzer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter