Anamaria Prodan a cucerit-o pe fiica Iuliei Albu. În ce ipostază au fost surprinse cele două recent

Publicat pe

Anamaria Prodan are o mulțime de prieteni alături de care nu se sfiește să facă poze. De data aceasta, sexy-impresara s-a fotografiat alături de o micuță care nu apare des în mediul online: fiica Iuliei Albu. 

Mulți ani la rând, Iulia Albu a preferat să își țină fiica departe de obiectivul aparatelor de fotografiat sau de filmat. Ea apărea zilnic la TV, dar pe micuța Mikaela o ferea de viața publică, de aparițiile mondene. Vedeta spunea că viața personală trebuie să rămână personală.

Așa procedează și acum când Iulia Albu vorbește foarte rar despre iubitul său sau despre fiica pe care o are cu Mihai Albu. O duce la cele mai bune școli, îi oferă o educație bună, dar nu își expune copilul în mediu online. Iată că Anamaria Prodan a profitat acum și a făcut o poză cu Mikaela pe care a și urcat-o pe Instagram.

„Love Mikaela”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.

Fanii au observat cât de frumoasă e cea mică și ce bine seamănă cu mama ei.

Anamaria Prodan a cucerit-o pe fiica Iuliei Albu. În ce ipostază au fost surprinse cele două recentAnamaria Prodan a cucerit-o pe fiica Iuliei Albu. În ce ipostază au fost surprinse cele două recent

Secretul relației dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Mulți au pus la îndoială iubirea Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf. Ea a fost onestă și a dezvăluit că își iubește mult bărbatul. Mai mult decât atât, ea a povestit cum funcționează relația lor.

„Este vorba de respect, de dragoste, de sfăturie. Am început totul singurei, asta înseamnă foarte mult. N-am crezut niciodată că iubirea moare în cinci ani, în zece ani. Cel mai important pe pământ este respect față de relație și față de omul lângă tine. 

Apreciez totul la el, felul lui de a fi, faptul că este un om calm. Ea a știut că trebuie să fim o familie perfectă și să mergem toți pe un drum drept. La noi nu există orgoliu în familie. Nu ne certăm pentru că eu mă cert singură. Toată viața mi-a adus florării întregi', a declarat Anamaria Prodan la emisiunea la Star Magazin, de la Antena Stars.

Foto: Facebook, Instagram, VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter