Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în Naționala României pentru juniori: „Eu am niște îndatoriri față de copiii mei”

Publicat pe

Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în naționala României pentru juniori. Scandal fără precedent în lumea fotbalului, unde s-au făcut afirmații dure. Între timp, Federația Română de Fotbal (FRF) a demarat o anchetă, după ce impresara ar fi fost fotografiată alături de membrii staff-ului, înainte de etapa de selecție a juniorilor pentru naționala României U15. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a primit, recent, alte acuzații, însă nu de la soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care este în plin proces de divorț. Recent, a avut loc procesul de selecție pentru pentru echipa națională a României Under 15 (U15). Pe terenul de fotbal, a fost prezent și Laurențiu Reghecampf Jr., alias Bebeto. 

Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în Naționala României pentru juniori: „Eu am niște îndatoriri față de copiii mei'Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în Naționala României pentru juniori: „Eu am niște îndatoriri față de copiii mei'

Unul dintre cluburile de juniori din București, FC Player, a postat un mesaj în social media, în care face acuzații la adresa sexy impresarei. Potrivit declarațiilor din online, mama sa ar fi vrut să-i asigure un loc băiatului ei în procesul de selecție pentru U15. Mai mult, explică clubul, Bebeto ar fi fost prezent pe teren datorită influenței agentului FIFA. 

Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în naționala României pentru juniori

Pe 20 mai, în urma acțiunii de selecție pentru lotul reprezentativei U15 a României în zona București-Ilfov, clubul de juniori bucureștean FC Player a acuzat că fiul Anamariei Prodan, Bebeto, a fost prezent pe teren doar mulțumită influenței mamei, scrie GSP.ro. Clubul respectiv a publicat o fotografie de la o precedentă rundă de selecție, în care Anamaria Prodan discută cu membrii staff-ului, în frunte cu selecționerul Victor Ene, mai precizează sursa citată anterior.  

Reacția sexy impresarei, în urma acuzațiilor primite 

Anamaria Prodan a răspuns acuzațiilor venite din partea clubului de juniori din București. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la emisiunea lui Cătălin Măruță, agentul FIFA a avut un drept la replică, spunând că are îndatoriri față de familia ei și, pentru copii, muncește. 

„Eu dau bună ziua tututor, este firesc să-mi salut prietenii de o viață. Eu reprezint o bucată din fotbalul românesc și nu am să mă împiedic de nu amărât patronel care aruncă cu noroi în copilul meu. În condițiile în care este un no name și un neica nimeni pe stradă. Să te iei de un copil și să spui aberații, în condițiile în care tu ar trebui să fii un dascăl.

Eu plătesc ca să vină la școala ta de fotbal. Sincer, dacă aș fi părinte mi-aș retrage copilul în secunda doi. Pentru că este clar că, dacă rănești un copil, este clar că-i vei răni și pe copiii și pe părinții care îți plătesc. Răutățile astea Dumnezeu le va da înzecit. Eu am niște copii, niște îndatoriri față de ei și de asta muncesc. De asta, mi-am canalizat viața să le fac avere', a transmis ea pentru emisiunea de la PRO tv. 

Federația Română de Fotbal a demarat o anchetă 

Între timp, FRF a demarat o anchetă, după ce a apărut o fotografie cu Anamaria Prodan, alături de membrii staff-ului de juniori, la o precedentă etapă a procesului de selecție.

„Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15. Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă. 

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc', scrie în comunicatul emis de Federația Română de Fotbal.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter