Anamaria Prodan, cadou de zeci de mii de euro pentru fiica ei. Ce mașină a primit Sarah

Publicat pe

Anamaria Prodan are o relație foarte bună cu copiii săi și încearcă de fiecare dată să le facă poftele. Fetele vedete locuiesc în străinătate și muncesc mult pentru cariera lor. Sarah, fiica cea mică a vedetei, a primit o mașină în valoare de zeci de mii de euro.

Sarah, fata cea mică a Anamariei Prodan, locuiește în Statele Unite ale Americii acolo unde performează în baschet. Tânăra își ascultă mama de fiecare dată, iar pentru că a terminat colegiul, Anamaria Prodan i-a făcut cadou o mașină în valoare de zeci de mii de euro.

'Pentru că ea este incredibilă! Pentru că ea merită totul! Pentru că ea mă face mândră! Pentru că ea muncește din greu să fie numărul 1! Sunt mândră de tine, prințesa mea Sarah', a scris Anamaria Prodan Reghecampf pe una dintre rețelele de socializare.

Rebecca, fiica cea mare a sexy-impresarei, locuiește la Milano, acolo unde studiază la o facultate de top. Vedeta este mândră de copiii ei, pentru că aceștia sunt extrem de cuminți, dar și extrem de muncitori. Anamaria Prodan Reghecampf își recompensează copiii de fiecare dată când aceștia au o reușită.

FOTO: Instagram

Anamaria Prodan, cadou de zeci de mii de euro pentru fiica ei. Ce mașină a primit SarahAnamaria Prodan, cadou de zeci de mii de euro pentru fiica ei. Ce mașină a primit Sarah
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter