Anamaria Prodan, casă în Abu Dhabi pentru bona Nuți și iubitul ei: ”Am acolo copiii la școală”

Publicat pe

De foarte mulți ani, Nuți lucrează pentru Anamaria Prodan Reghecampf. A devenit și ea cunoscută, după ce s-au filmat emisiuni întregi cu Sexy-impresara. La un moment dat, colaborarea lor se încheiase, însă se pare că Nuți a revenit în familia vedetei. 

De curând, Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai, acolo unde soțul ei, Laurențiu Reghecampf, este antrenor la o echipă. Vedeta duce o viață ca-n filme, mai ales că din apartamentul în care locuiește coboară direct la mall. Până acum, Reghe antrena o echipă din Abu Dhabi și a locuit acolo, unde a mers și Anamaria Prodan alături de copii.

În Abu Dhabi, vedeta are o casă, unde acum stă bona Nuți alături de iubitul ei, Victor, dar și Laurențiu Jr. și Luca.

'Acum stau în Dubai. Avem în Abu Dhabi casă, unde stă Nuți cu Victor, Bebe și Luca. Și un apartament în Dubai. Stau liniștită. Din casa mea cobor la mall. Orice am nevoie cobor la mall. Reghe antrenează în Dubai și de aia avem a doua casă acolo. Casa din Abu Dhabi rămâne până în vară, pentru că am acolo copiii la școală', a spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan Reghecampf, ținută de 590.000 de euro: 'Niciodată nu mă uit la preț'

Citește și: Cum împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dacă ar divorța: 'De ce să mă ascund?'

FOTO: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter