Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc: „O domnișoară care...”

Publicat pe

Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc, după ce iubita lui Reghe a dat-o în judecată. Impresara a făcut anunțul astăzi, 14 aprilie, la parastasul de patru ani al mamei sale, Ionela Prodan. Agentul FIFA a susținut că Laurențiu Reghecampf și actuala lui parteneră i-ar fi deschis atât de multe procese, încât nu mai știe care și cum sunt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc, după ce iubita lui Reghe a dat-o în judecată. Întâlnirea dintre cele două e programată pentru mâine, 15 aprilie, la tribunal, dar impresara a anunțat cu o zi înainte că nu se va întâlni cu actuala parteneră a lui Reghecampf. Aceasta și-a justificat decizia, spunnd că toată lumea ar ști deja cine e Corina Caciuc.

Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc: „O domnișoară care...'Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc: „O domnișoară care...'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce el a depus actele necesare anul trecut. Cei doi s-au întâlnit la tribunal zilele trecute pentru al doilea termen, însă nu au ajuns la niciun numitor comun. Mâine, 15 aprilie, impresata ar trebui să se întâlnească și cu iubita lui Reghe, Corina Caciuc, după ce aceasta a dat-o în judecată. Agentul FIFA a anunțat însă cu o zi înainte că nu va veni.

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan:„Făcea gălăgie'

Citește și: Ce a răspuns Dan Alexa, întrebat dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan:„A fost…'

Citește și: Adela Popescu și familia ei, chinuiți de alte probleme de sănătate:„Am avut toți enterocolită'

Citește și: Răzvan Simion și Dani Oțil, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV:„Nu ți-e, mă, rușine? Te-am dus în spate atâția ani…'

Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc, după ce iubita lui Reghe a dat-o în judecată

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan pentru calomnie, după ce impresara ar fi transmis diferite mesaje dure despre Corina Caciuc. Procesul are loc mâine, dar impresara a susținut că nu va merge, pentru că, spune ea, oricum toată lumea ar ști deja cine e cea care urmează să-l facă tată din nou pe antrenorul Universității Craiova.

Mai exact, Anamaria Prodan susține că lumea ar fi văzut imagini cu Corina Caciuc înainte ca tânăra să formeze un cuplu cu Laurențiu Reghecampf. De aceea, impresara consideră că nu are motive să se întâlnească cu ea la tribunal.

„Mâine e? Nici nu mai știu, am atât de multe deschise de ei doi încât nu mai știu care sunt, pentru cine, bine că îl am pe avocatul meu. Nu (n.r. nu mă prezint). Eu mă uit în presă, văd, citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a trăit o astfel de viață. Calomie pentru ce?', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf vor sta din nou față în față, pe 30 mai

Având în vedere că la al doilea termen al procesului de divorț Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au ajuns la niciun numitor comun, aceștia se vor întâlni din nou la Judecătoria Buftea. Acest lucru se va întâmpla pe data de 30 mai, după cum a anunțat avocatul impresarei.

După al doilea termen, Anamaria Prodan a susținut că ea a cerut ca divorțul să aibă loc la notar, pentru a se încheia mai repede. Reghe nu ar fi fost însă de acord și ar fi refuzat ideea impresarei. Vedeta e de părere că antrenorul nu ar dori asta din cauza partajului.

„Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine.

Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar’, a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată’, a spus Anamaria Prodan pentru aceeași sursă, după al doilea termen al procesului de divorț.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter