Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”

Publicat pe

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor! Aceștia au ajuns în punctul în care să apeleze la ajutorul autorităților. Sexy impresara s-a dus la Poliție pentru a cere ordin de restricție împotriva fostului soț. Iată care este motivul pentru care a luat această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț! Deși lucrurile ar fi putut să se finalizeze amical, cei doi foști parteneri continuă să își aducă acuzații grave. De această dată, sexy impresara a mers chiar la Poliție pentru a cere ordin de restricție împotriva bărbatului cu care s-a iubit timp de 15 ani. Ea susține că antrenorul de la Universitatea Craiova o înjură și o amenință!

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Înjurături, amenințări, că ne omoară în casă'Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Înjurături, amenințări, că ne omoară în casă'

Aceasta susține că Laurențiu Reghecampf ar amenința-o în nenumărate rânduri. Ba mai mult, această situație nu este una particulară, aceasta susținând că un asemenea episod s-a întâmplat și în urmă cu câteva luni.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan:'Nu mi-aș fi închipuit că poate să facă așa ceva'

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu a știut că își va reînnoi jurămintele cu Anamaria Prodan, vara trecută:„Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec’

Citește și: Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc:„S-a întâmplat în urmă cu un an, doi’

Citește și: Cum trece Mihai Călin peste certurile cu soția, după 17 ani de căsnicie:'Sunt multe provocări'

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în emisiunea lui Cristi Brancu, a recunoscut că a apelat la ajutorul autorităților. Aceasta a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta ar fi amenințat-o. Fiica Ionelei Prodan susține că nu este primul episod de acest gen, în urmă cu câteva luni trecând prin aceeași situație. Ea a mai subliniat faptul că antrenorul Universității Craiova nu poate să se apropie nici de fosta lui soție, dar nici de copii, până când nu se finalizează divorțul.

„Acum am plecat de la sediul Poliției. Am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că este mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt pentru că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, iar oamenii de la Poliție au văzut… înjurături, amenințări, că ne omoară în casă. Am mai pățit noi niște lucruri din astea acum câteva luni. Am mai pățit niște amenințări din astea pe care le-am depus la dosar pe vremea când Caciuc îl amenința pe Reghecampf.', a spus ea.

Ea contestă declarațiile fostului soț! Aceasta susține că își dorește ca procesul să se finalizeze și ca Reghe să îi dea înapoi banii despre care se spune că i-ar fi furat.

„Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, caută să mă denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat', a mai adăugat ea.

„Îi e groază să facă partajul'

Anamaria Prodan susține că fostul său soț este speriat de momentul în care va avea loc partajul. Ea a vorbit la Acces Direct despre această situație și a subliniat că întotdeauna i-a fost alături fostului ei soț.

„Lui îi e groază să facă partajul. El când a depus obligat aceste acte de divorț, câtă nesimțire să zacă într-un om, care eu să vin după tine în Arabia Saudită să te pun iar pe linia de plutire, păi el era la pământ. Eu am crezut că moare într-o lună. Am hotărât pentru a mia oară că, gata, s-a terminat nebunia', a spus aceasta la Acces Direct.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter