Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Ce și-a desenat în locul lui

Publicat pe

Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara îl avea tatuat pe spate, lângă celelalte desene cu copiii ei. Decizia surprinzătoare a vedetei vine în plin divorț de Reghe, după o căsnicie de peste un deceniu. Mândră de rezultatul obținut, aceasta le-a dezvăluit internauților și ce și-a desenat acum. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Este decizia luată recent de agentul FIFA, prin care și-a luat prin surprindere toți fanii din mediul online. Așadar, anunțul a fost făcut chiar de către impresară. În plin divorț de Reghe, vedeta le-a arătat internauților că și-a acoperit desenul cu fața încă soțului ei cu un alt desen.

Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Ce și-a desenat în locul luiAnamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Ce și-a desenat în locul lui

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare în plin proces de divorț, după ce el a depus actele necesare anul trecut. În urmă cu scurt timp, impresara a făcut un anunț „bombă' ce are legătură cu încă soțul ei. Aceasta a decis să-și șteargă tatuajul cu chipul lui Reghe, desen ce-l avea pe spate, lângă celelalte desene cu copiii ei. Drept dovadă, ea a postat și o imagine pe rețelele de socializare.

Citește și: Anamaria Prodan și-a făcut alt tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf:'Un nou început'

Citește și: Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf:„O să fac ceva frumos'

Citește și: Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă, după ce a locuit mai mulți ani cu chirie:„Nu am fost niciodată adepții opulenței'

Citește și: Loredana Groza, ipostază provocatoare pe scenă, în fața lui Smiley:„Să te poți uita sub…'

Anamaria Prodan și-a șters tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara e o mară fană a tatuajelor. Pe spate, lângă cel cu chipul lui Reghe, ea și-a desenat, mai demult, și portretele celor trei copii ai săi: Laurențiu Jr., Sarah și Rebecca. Vedeta a decis acum să-l șteargă pe cel cu chipul lui Laurențiu Reghecampf și l-a acoperit cu unul de mari dimensiuni.

Anamaria Prodan și-a tatuat un vultur ce pare că veghează asupra celor trei copii ai ei, fiind așezat exact lângă portretele lor, pe spate. Impresara a dorit să le împărtășească imediat vestea fanilor ei, astfel că a postat fotografia încă de la primele ore ale zilei. Să fie oare acesta un semn că vrea să-l șteargă de tot pe Reghe din viața ei?

„La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui’, spunea impresara pentru Fanatik.ro după ce Reghe a susținut în emisiunea lui Denise Rifai că nu ar fi înșelat-o pe vedetă.

Impresara, un alt tatuaj după despărțirea de Reghe

Nu este primul tatuaj pe care Anamaria Prodan și-l face după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Acum câteva săptămâni, impresara și-a desenat pe mână un citat motivațional, ce probabil are o mare semnificație pentru ea și pentru situație prin care trece acum.

„Sometimes you have to fall before you can fly (n.r. – uneori trebuie să cazi înainte de a putea zbura)', e citatul pe care Anamaria Prodan și l-a tatuat pe mână.

Ce spune Reghe despre tatuajele cu Anamaria Prodan

Tot despre tatuaje a vorbit și Laurențiu Reghecampf, recent. Invitat în emisiunea „40 de Întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, acesta a declarat că nu se gândește să renunțe la tatuajele lui impresara, cel puțin momentan. Ar vrea însă să adauge unul în viitor.

„Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc', spunea Laurențiu Reghecampf în emisiune.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter