Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României: "Am ieșit la luptă"

Publicat pe

Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României. În urmă cu doar câteva săptămâni, Anamaria Prodan a decis să intre în politică, făcând parte din partidul Alianța pentru Patrie. Recent, în cadrul unui conferințe de presă, impresara a mărturisit că-și dorește să candideze la președinția României, însă nu ar spune nu niciun unui post de primăriță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României. Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. Pe plan profesional impresara bifează reușită după reușită, debutând chiar de ceva vreme, cu succes, în lumea criptomonedelor. De asemenea, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a decis să intre și în politică, mai exact în partidul Alianța pentru Patrie, partidul fondat de Codrin Ștefănescu.

Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României: "Am ieșit la luptă"Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României: "Am ieșit la luptă"

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a vorbit despre cariera sa, dar a mai precizat și faptul că nu ar spune nu la un post de primăriță. Totodată, este decis să candideze la președinția României. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Anamaria Prodan i-a făcut cunoștință fiului ei cu presupusul iubit.Ce imagine a postat impresara

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari „Am investit în…'

Citește și: Andreea Răducan o apără pe Simona Halep și face o comparație cu cazul său de dopaj:'Poți plăti pentru greșelile altora'

Citește și: Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Ruby, devastată:'Nu pot să cred, am vorbit alaltăieri cu el la telefon!'

Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României

Anamaria Prodan a anunțat, în urmă cu doar câteva săptămâni, că intră în politică. Fiica Ionelei Prodan a postat o scrisoare-manifest pe contul ei de Instagram, în care explică ce planuri are în continuare. Vedeta a transmis că e pregătită să lupte pentru drepturile femeilor, pentru a schimba modul în care sunt ele privite în societate. Totodată, se pare că aceasta are gânduri serioase de viitor și vrea să schimbe ceva în țară.

„Am schimbat la nivel național și am completat fiecare organizație din fiecare județ. Am ieșit la luptă clar, în urma lucrurilor care s-au întâmplat în familia mea și în urma propriilor mele experiențe. Sunt mai determinată ca niciodată, alături de Alianța pentru Patrie să schimbăm tot ce înseamnă legi', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Astfel, în cadrul unui conferințe, Anamaria Prodan a mai mărturisit că s-a gândit chiar să candideze la președinție.

„Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să  se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. 

Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!”, a declarat impresara, la conferința de presă. 

Anamaria Prodan luptă pentru drepturile femeilor

Trecând și ea printr-un episod de violență domestică, impresara este mai pregătită ca niciodată să lupte pentru drepturile femeilor.

Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată luemea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate!

Violența domestică este extrem de răspândită, legile din România nu sunt suficient de puternice, de clare, de protectoare cu victimele violenței domestice, iar noi, femeile, încă nu avem suficientă încredere în noi. Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!

Eu cred cu toată tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!', a afirmat Anamaria Prodan, în discursul ei de la conferința de presă, de la sediul APP.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter