Anastasia Lazariuc arată senzațional la 65 de ani, iar nepoatele sale i-au moștenit frumusețea! Uite cum arată

Publicat pe

La 65 de ani, Anastasia Lazariuc a descoperit, cu siguranță elixirul tinereții! Cântăreața arată senzațional și pare că timpul s-a oprit în loc pentru ea.  De altfel, toate femeile din familia Lazariuc sunt desprinse, parcă, de pe podiumul Miss Univers. Nepoatele sale i-au moștenit frumusețea, adolescentele semănând izbitor de bine cu Ileana Lazariuc.

Anastasia Lazariuc arată senzațional la 65 de ani, iar nepoatele sale i-au moștenit frumusețea! Uite cum aratăAnastasia Lazariuc arată senzațional la 65 de ani, iar nepoatele sale i-au moștenit frumusețea! Uite cum arată

Beatrice (25 ani) şi Anastasia (18 ani) sunt fiicele lui Andrei, băiatul Anastaziei Lazariuc. Fetele seamănă foarte bine cu Ileana, mătușa lor și ar putea oricând să-și câștige existența din felul în care arată.

Nepoatele Anastasiei Lazariuc nu sunt pasionate de muzică, precum bunica lor, ci de arta machiajului. Este lesne de înțeles că fac furori la ședințele foto, dar și pe rețelele de socializare. Anastasia, alintată „Nasti', este pasionată și de pictură.

Nepoata cea mare, Beatrice, pe care Anastasia o alintă „Beea' visează să ajungă un designer de succes și chiar își consiliază bunica din punct de vedere vestimentar.

„Am un atelier de creație, de lenjerie intimă, mai exact. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică', a mărturisit Beatrice într-o emisiune TV, în urmă cu puțin timp.

Beatrice este foarte mândră de bunica  ei, mai cu seamă că primește mereu complimente pentru ea, atunci când ies în oraș.

„Noi vorbim foarte deschis, îi spun multe lucruri înainte de a le spune mamai mele și ea face la fel. Când ies în oraș cu ea, nimeni nu mă crede că e bunica mea. Toată lumea crede că e mama. În primul rând eu nu-i spun bunică, ci Anastasia. Avem o relație specială, de prietenie ', spune Beatrice.

La rândul său, Anastasia își iubește foarte mult nepoatele și le ajută cu sfaturi de viață.

„Ca orice om care și-a trăit o parte din viață, îmi permit să le dau sfaturi, să le povestesc anumite greșeli pe care le-am făcut eu, ca să nu le repete', a spus Anastasia Lazariuc. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter