Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: "Inima lui este tot la Mihaela Cernea"

Publicat pe

Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit. Anca Badiu, 43 de ani, fosta colegă de trupă a Mihaelei Cernea, și-a dat cu părere despre divorțul dintre cei doi. Badiu nu a mai ținut legătura cu Mihaela Cernea, dar a declarat că a asistat la momentele frumoase dintre cei doi și îi vine greu să creadă că pictorul nu mai simte nimic pentru fosta sa soție. Costin Craioveanu a anunțat că s-a căsătorit cu iubita sa, la doar trei luni de la divorțul de Mihaela Cernea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit. Anca Badiu, 43 de ani, este fosta membră a trupei Class. Ea și Mihaela Cernea au făcut echipă bună în plan muzical, cu ani în urmă, pe când trupa Class era pe val. După destrămarea proiectului muzical, cele două au luat-o fiecare pe drumul ei. Mihaela Cernea a fost în atenția publicului pentru mariajul ei cu pictorul Costin Craioveanu. Cei doi au divorțat cu scandal după 20 de ani împreună, fiind părinții a doi copii. În ciuda vorbelor grele pe care și le-au aruncat cei doi, fosta colegă de trupă a Mihaelei Cernea încă mai crede că Costin Craioveanu are sentimente pentru mama copiilor săi.

Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: "Inima lui este tot la Mihaela Cernea"Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: "Inima lui este tot la Mihaela Cernea"
Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: "Inima lui este tot la Mihaela Cernea"Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: "Inima lui este tot la Mihaela Cernea"

Anca Badiu, prima reacție după divorțul dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu

Anca Badiu este fosta membră a trupei Class, proiect muzical care a făcut senzație în România, în urmă cu mai mulți ani. Badiu a cântat alături de Mihaela Cernea, aceasta fiind în lumina reflectoarelor chiar și după mult timp de la destrămarea trupei, din cauza relației tumultoase cu pictorul Costin Craioveanu. Fostul soț al Mihaelei Cernea a anunțat la doar trei luni după divorțul de artistă că s-a recăsătorit cu partenera sa, pe care a descris-o drept „o femeie credincioasă”. Anca Badiu este totuși de părere că pictorul încă o mai iubește pe Mihaela Cernea. Aceasta a relatat și maniera plină de afecțiune în care se manifestau unul față de celălalt, în perioada în care Mihaela și Costin erau împreună.

„Cu Mihaela nu m-am mai auzit deloc în ultima perioadă. Lui Costin i-am scris, zilele trecute, un comentariu și i-am urat „casă de piatră'. O să îl și sun în perioada următoare și o să îl rog să îmi facă un tablou cu Bijou. Să mai treacă din Sărbători.

Citește și: Ce afacere are Mihaela Cernea. Cu ce se ocupă cântăreața de la trupa Class, în plin divorț de pictorul Costin Craioveanu: „Căutam un loc unde…’

Citește și: Ce afacere are Mihaela Cernea. Cu ce se ocupă cântăreața de la trupa Class, în plin divorț de pictorul Costin Craioveanu: „Căutam un loc unde…'

Nu știu ce este în sufletul lui Costin, acum, doar el știe. Poate o iubește pe acea fată, cine știe? Am un feeling că inima lui este tot la Mihaela. Sunt de părere că oamenii singuri recurg la astfel de lucruri când se simt singuri. Nu ai cum să dai uitării atât de mulți ani petrecuți alături de Mihaela.

Costin este înnebunit după copiii lui. Mie îmi pare rău de ei doi s-au separat. Erau extraordinari împreună. El tot timpul când venea acasă nu venea niciodată cu mâna goală iar la intrarea în casă Costin tot timpul o pupa pe frunte pe Mihaela.

Mihaela este o persoană foarte discretă și nu o să spună nimic, pentru că nu este genul de persoană să își spele rufele în public.', a spus Anca Badiu, pentru Click!.

Costin Craioveanu a anunțat că se căsătorește la trei luni de la divorț

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat după douăzeci de ani împreună. Din mariajul lor au rezultat doi copii, un băiat Leon, în vârstă de 17 ani, și o fiică Leia, în vârstă de 14 ani. Despărțirea dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu a fost una deosebit de complicată. Artista l-a acuzat pe fostul soț de abuz domestic, însă apoi și-a tretas acuzațiile. Divorțul dintre pictor și fosta soție a fost finalizat destul de recent, iar după doar 3 lunni, Costin Craioveanu a anunțat că s-a căsătorit cu partenera sa, o tânără pe nume Ada.

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântul Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie, cu doi copii frumoși și talentați cu momente frumoase iubire și respect cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground.

Citește și: Mitică Popescu, înmormântat cu onoruri militare. Marele actor este condus pe ultimul drum

Citește și: Iulia Vântur, provocatoare într-un clip care face senzație în India. Dansează sexy, cu abdomenul la vedere

Tatăl meu îmi spunea că nu poți fi „sclav” la doi stăpâni. Am ales acest drum, bun, prost doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani.', a scris Costin Craioveanu pe Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter