Anca Dinicu se operează. Ce probleme de sănătate are actrița: ”Trecem și peste asta”

Publicat pe

Anca Dinicu se operează înainte de Crăciun. Vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care o urmăresc în mediul online și o îndrăgesc în viața de zi cu zi. Este mereu veselă și aduce zâmbetul pe buze tuturor, însă asta nu înseamnă că la ușa ei nu bat problemele. Frumoasa actriță a mărturisit că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, ce necesită intervenție medicilor. Iată despre ce este vorba, de fapt, și ce a pățit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Dinicu este nevoită să se opereze chiar înainte de Crăciun. Din nefericire, anul acesta, distracția este tăiată de pe lista ei în pragul sărbătorilor de iarnă. Ca după majoritatea operațiilor, are nevoie de o perioadă de recuperare, despre care actrița nu s-a sfiit să vorbească. Totuși, întrebarea tuturor este ce probleme de sănătate are încât intervenția să nu mai poată aștepta până după sărbători.

Anca Dinicu se operează. Ce probleme de sănătate are actrița: 'Trecem și peste asta'Anca Dinicu se operează. Ce probleme de sănătate are actrița: 'Trecem și peste asta'

Frumoasa actriță a vorbit pe larg despre problemele de sănătate pe care le are. A dezvăluit că nu o dată, ci de mai multe ori a întâmpinat probleme cu rotula de la picioar. I-a sărit de patru ori până acum, astfel că este nevoită să se opereze. Anca Dinicu a explicat că nu își face griji fiindcă operație este una ușoară, doar recuperare fiind cea care îi dă câteva bătăi de cap.

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:”Am intrat în depresie, nu puteam să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru și Anca Dinicu joacă în ultimul sezon din VLAD.Și Codin Maticiuc apare alături de ei

Citește și: Ruxi Opulenta a apărut în public cu o cruce pe chiloți. Celia a luat foc:”Este jignire, sfidare și…”

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj pentru Raluca Todea, după finala Chefi la cuțite:”Mi-aș fi dorit să nu…”

Anca Dinicu se operează înainte de Crăciun

Anca Dinicu a vorbit fără perdea despre faptul că se vede nevoită să se opereze. Nu mai vrea să amâne absolut deloc, așa că este deja programată la operație până în Crăciun. Își dorește din tot sufletul ca să se recupereze foarte repede, asta fiindcă are un plan destul de încărcat și nu poate sta prea mult timp fără a face ceva cât de mic.

Va trebui să mă operez chiar înainte de Crăciun, e a patra oară când rotula mea nu mai vrea să stea la locul ei, mă aşteptam să fie nevoie de o intervenţie mai complicată. Nu e foarte grea operaţia, într-adevăr, dar recuperarea am înţeles că e dificilă. Rotula mea sare, chiar dacă stau în picioare.

Nu trebuie să fac ceva anume. De fiecare dată am făcut recuperare, fizioterapie, doar că acum nu mă mai ajută deloc ligamentele şi am înţeles că meniscul nu e ce trebuie. Trecem şi peste asta', a povestit Anca Dinicu, în exclusivitate pentru Click.ro.

Anca Dinicu: 'Nu vă las să vă fie dor de mine'

Cu simțul umorului mereu la ea, nici când a venit vorba de o intervenție medicală, Anca Dinicu nu și-a șters zâmbetul de pe buze. Frumoasa actriță a dezvăluit că trebuie să se recupereze timp de 2-3 luni, însă nu crede că o să reușească 'perfomanța' de a sta liniștită atât de mult timp. Ba mai multe decât atât, a precizat că o așteaptă numeroase proiecte la care trebuie să fie aptă.

'Dar nu vă las să vă fie prea mult dor de mine, pentru că mai am ceva nou, un film, «Love Sorry», în regia lui Iura Luncaşu, care e şi pe Netflix acum.', a mai spus Anca.

Anca Dinicu urcă pe scenă chiar înainte de operație

Se dedică trup și suflet meseriei sale, iar asta nu o spunem noi, ci gesturile sale supreme care vorbesc de la sine. Anca Dinicu a uimit pe toată lumea, când a spus că înainte de operație mai are de onorat câteva spectacole, astfel că o să urce pe scenă în ciuda problemei pe care o are la picior.

Până mă operez mă vedeţi în şapte spectacole, la Teatrul de comedie şi la teatrul din Râmnicu Vâlcea. După care, în funcţie de cum decurge recuperarea, o să vedem, pentru că eu în două-trei luni o să-mi revin complet.', a mai dezvăluit actrița pentru sursa menționată mai sus.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter