Anca Serea a rămas singură acasă cu șase copii. Adrian Sînă a plecat din țară

Publicat pe

Nu este ușor să ai grijă de șase copii, însă Anca Serea pare că face față cu brio. Vedeta a rămas acasă cu familia, în timp ce Adrian Sînă este plecat din țară pentru o perioadă mai lungă.

Anca Serea este mama a șase copii, iar pe lângă îngrijirea acestora, vedeta se ocupă și de viața profesională. Soția lui Adrian Sînă demonstrează că le poate face pe toate singură. Recent, Anca Serea a rămas singură acasă cu cei șase copii.

'Rutina mea nebuna de fiecare zi ❤️ Ultimele luni au fost foarte pline pentru mine: venirea pe lume a bebelinei, organizarea botezului, mutatul la casa noua, toata agitatia frumoasa cu 6 copii, zi de zi mai mult singura :)! Satisfactia insa este una enorma atunci cand vad ca le pot face pe toate intr-un ritm nebun. Va pupa o mama voioasa si 6 copii!', a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare.

Adrian Sînă și-a făcut bagajele și a plecat în Asia, acolo unde va susține foarte multe concerte. Deși acest turneu pe care îl are în străinătate l-a făcut să stea departe de familie, artistul va pleca în vacanță cu copiii imediat ce va avea timp liber.

'Călător. Sunt atât de ocupat în următoarea lună… Voi fi pe drumuri tot timpul. Mai mult de șase concerte în Asia, șase în România, dar ianuarie vine cu o vacanță în Austria, unde voi merge la ski împreună cu copiii mei.', a scris Adrian Sînă.

Anca Serea a rămas singură acasă cu șase copii. Adrian Sînă a plecat din țarăAnca Serea a rămas singură acasă cu șase copii. Adrian Sînă a plecat din țară

Citește și: Anca Serea, cel mai sexy pictorial, la trei luni după ce a devenit mamă pentru a șasea oară. Vedeta a pozat în ipostaze îndrăznețe

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter