Anca Serea, emoții mari pentru fiica ei, Sarah, înainte de rezultatele de la Evaluarea Națională: „Avem încă o artistă în familie”

Publicat pe

Anca Serea, emoții mari pentru fiica ei, Sarah, înainte de rezultatele de la Evaluarea Națională. Prezentatoarea tv trece printr-o perioadă agitată acum. Doi dintre copiii ei, Sarah și David, au avut de dat examene, astfel că cu toții așteaptă rezultatele. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Serea este, cu adevărat, o mamă împlinită, mai ales că are șase copii, dintre care patru sunt din relația cu actualul ei soț, Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah. Ea a mai fost logodită în trecut cu Filip Poplingher, care a decedat în 2010, și cu care are doi copii, pe David și pe Sarah. 

Anca Serea, emoții mari pentru fiica ei, Sarah, înainte de rezultatele de la Evaluarea Națională: „Avem încă o artistă în familie'Anca Serea, emoții mari pentru fiica ei, Sarah, înainte de rezultatele de la Evaluarea Națională: „Avem încă o artistă în familie'

Anca Serea trece printr-o perioadă agitată, cu foarte multe emoții pentru doi dintre copiii ei. David este student la facultate în Olanda, în timp ce Sarah tocmai a absolvit școala gimnazială. Amândoi au dat examene importante și cu toții așteaptă rezultatele. 

Citește și: Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii:„Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi. Aș minți să spun că…'

Citește și: De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă la America Express:”Ne-am gândit bine și am zis…”

Citește și: Adelina Pestrițu și-a mai făcut două intervenții estetice la față:”Nu sunt adepta excesului în injectări, dar…”

Citește și: Ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 8 luni.Artista își face toate poftele

Anca Serea, emoții mari pentru fiica ei, Sarah, înainte de rezultatele de la Evaluarea Națională

Prezentatoarea tv are multe emoții în aceste zile. Doi dintre copiii ei, David și Sarah, au dat examene importante. Una din fetele brunetei, Sarah, a absolvit școala gimnazială și mai are să afle rezultatele de la probele de română și matematică. Fata  vedetei știe exact ce vrea să facă mai departe și spre ce liceu se va îndrepta. Fiica Ancăi Serea a ales să studieze arta la Liceul Nicolae Tonitza din București. 

„Sarah a avut niște pregătiri mai speciale, are niște probe, căci vrea să ajungă la Tonitza. A luat și o notă foarte mare, rămâne să așteptăm deocamdată notele la matematică și română. Sarah este extrem de pasionată de designul interior. Putem spune că avem încă o artistă în familie. 

David mai are două restanțe, ca orice student, și apoi trebuie să vină acasă. Nu știu dacă ne vom vedea cu David aici în țară sau undeva la mijloc, într-o altă țară. E foarte focusat acum pe facultate',  a declarat Anca Serea pentru Fanatik.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Serea

Acum câteva luni, Anca Serea se afla la o întâlnire de afaceri în Bulgaria, alături de soțul ei, Adrian Sînă. Când se aștepta mai puțin, aceasta a căzut pe stradă, nu mai vedea și nu mai auzea nimic. Ulterior, ea a aflat că avea o mare lipsă de fier, iar hemoglobina foarte mică. Acum, vedeta încearcă să mănânce proteină animală mai mult: „E un ritm pe care mi l-am setat, cu trezitul de dimineață, cu copiii, mai am și tot felul de activități. Organizez tot felul de chestii. E adevărat că încerc să am un program cât mai riguros. Înainte nu mâncam proteină animală foarte mult. Pur și simplu, nu îmi plăcea. Acum încerc asta mai des', a mai povestit ea pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter