Anca Serea și Adi Sînă și-au botezat fetița. Imagini de la frumosul eveniment

Publicat pe

În weekend, Anca Serea și Asi Sînă și-au creștinat fetița. Evenimentul a fost unul restrâns și foarte emoționant pentru familie. Mămică pentru a șasea oară, Anca Serea a avut mari emoții la biserică. 

Pe 14 august, Anca Serea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, asta după ce a avut avut probleme la naștere. În weekend, Anca Serea și Adi Sînă și-au botezat cel de-al șaselea copil, iar ceremonia religioasă a avut loc la Mănăsia. Petrecerea a avut loc la conac, iar evenimentul a fost unul restrâns. La botez au participat 100 de invitați, iar meniul a fost unul tradițional ales de Anca Serea.

'Ieri a fost o zi tare speciala pentru familia noastra, botezul micutei Leah pe care-l asteptam cu mari emotii! Sunt zile pe care nu le vom uita niciodata si pe care le vom pretui datorita amintirilor frumoase. Vreau sa le multumesc in primul rand celor care ne-au fost alaturi si datorita lor am avut o seara perfecta: copiilor, nasilor, prietenilor', a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare.

Nașii micuței Leah au fost Silvana și Petru Berciu, iar tot ei l-au botezat și pe Moise. Anca Serea a ales o rochie lungă burgundy și i s-a potrivit de minune, mai ales că are o siluetă de invidiat la câteva luni după ce a născut pentru a șasea oară.

Anca Serea și Adi Sână au luat o decizie neașteptată

Întrebată de Cătălin Măruță dacă ea și Adi au în plan și al șaptelea copil, Anca Serea a dat un răspuns neașteptat.

Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus ca, în viitor, să înfiem un copil‘, a declarat Anca Serea la Pro Tv.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă și-au cumpărat vilă cu două etaje. Imagini din casa lor

Anca Serea, probleme la a șasea sarcină

Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară, iar micuța Leah, așa cum a declarat mămica ei că se va numi, care a mărit familia la 8 membri, a venit pe lume în cursul acestei zile, spre fericirea părinților ei. Deși are experiență într-ale maternității și, la fel ca și la celelalte nașteri, Anca Serea a fost fit și a purtat pantofi cu toc până în ultimul moment, de data aceasta sarcina nu a decurs la fel de simplu.

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen’, spunea Anca Serea cu puțin timp înainte de a naște.

Deși, până acum, Anca Serea a născut de fiecare dată în mod natural, de data aceasta a trebuit să facă operație de cezariană. Cel mai probabil că au apărut complicații, pe ultima sută de metri, iar medicii au decis să recurgă la o intervenție chirurgicală.

FOTO: Instagran

Anca Serea și Adi Sînă și-au botezat fetița. Imagini de la frumosul evenimentAnca Serea și Adi Sînă și-au botezat fetița. Imagini de la frumosul eveniment

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter