Anca Serea și Alina Pușcaș sunt însărcinate în șapte luni. Cum au apărut la VIVA! PARTY 2019

Publicat pe

Anca Serea și Alina Pușcaș nu au lipsit de la VIVA PARTY 2019. Vedetele au călcat pe covorul roși și au atras toate privirile. Ele vor debeni în scurt timp mame…din nou. Au purtat ținute elegante!

Anca Serea a spus DA invitației noastre și a participat la VIVA! Party 2019. Urmează să nască curând al șaselea copil. NU mai este mult timp, dar ea profită de momentele acestea, se bucură de fiecare eveniment.

Alina Pușcaș a strălucit pe covorul roșu. Curând, ea va naște al treilea copil. Iată ce apariții minunate au avut vedetele!

Anca Serea și Alina Pușcaș sunt însărcinate în șapte luni. Cum au apărut la VIVA! PARTY 2019Anca Serea și Alina Pușcaș sunt însărcinate în șapte luni. Cum au apărut la VIVA! PARTY 2019

VIVA! a împlinit 20 de ani

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco.

În urmă cu douăzeci de ani nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani muzica pop românească era în epoca ‘Atomic TV. Tot în urmă cu 20 de ani apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lată din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum.

Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim de rețetă, petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi posibilă fără ‘ingredientele esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora si Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

Foto: Cristi Duminecioiu, Dan Borzan, Sorin Cioponea, Angelescu Dumitru

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter