Anca Serea, siluetă de invidiat în a 7-a lună de sarcină. Cum se menține în formă: ”Mănânc trei mese pe zi”

Publicat pe

Anca Serea este însărcinată în 7 luni și are o siluetă de invidiat. Viitoarea mămică nu a luat mai deloc în greutate și ne-a dezvăluit care este secretul său. Soția lui Adi Sînă urmează să fie mămică pentru a șasea oară.

Vedeta este mama a cinci copii, iar cel de-al șaselea îl poartă în pântece. Anca Serea ne-a dezvăluit care este secretul siluetei sale și ce nu mănâncă foarte des. În primele luni de sarcină, soția lui adi Sînă a avut câteva probleme cu sarcina, însă acum este foarte bine și ea, dar și fetița din burtică.

'Sunt un om destul de disciplinat. Mănânc trei mese pe zi, mănânc destul de sănătos. Sunt norocoasă că nu-mi plac dulciurile și nu prea mănânc carne. Primele luni de sarcină au fost mai dificile și mai complicate din punct de vedere al sănătății, dar acum sunt bine.', a declarat Anca Serea pentru VIVA!.

Anca Serea, probleme cu anemia

În ultima perioadă, Anca Serea a făcut mai multe vizite la spital, pentru că nu se simțea foarte bine. Vedeta a avut probleme cu anemia și a fost nevoită să ia foarte multe suplimente. Viitoarea mămică are foarte mare grijă de ea și își dorește să fie sănătoasă pentru fetița din pântece.

'Da, problemele cu anemia s-au rezolvat. Am luat foarte multe suplimente și am făcut și pe cale venoasă. Sunt ok, chiar sunt ok. Trebuie să fiu bine pentru bebelină.', ne-a spus viitoarea mămică.

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter