Anca Țurcașiu a divorțat: „Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe”

Publicat pe

Anca Țurcașiu a divorțat, după un mariaj de 20 de ani. Vedeta a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook, în urmă cu puțin timp. Cântăreața nu a oferit, însă, niciun motiv pentru decizia ei.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!'

Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul de bărbatul alături de care are un fiu, însă fără să dea prea multe detalii și făcând apel la liniște și decență din partea presei.

Tabloidele au mai scris, în urmă cu trei ani, că vedeta ar fi divorțat, însă Anca a ținut să infirme zvonurile.

Anca Țurcașiu a divorțat: „Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe'Anca Țurcașiu a divorțat: „Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe'

„Nu am divorţat şi nici nu am de gând. Totul este o invenţie, o aberaţie, o joacă ce s-a transformat dintr-un răspuns în bătaie de joc în altceva… Cineva m-a întrebat de o sută de ori dacă am divorţat şi eu i-am spus tot de atâtea ori că nu am divorţat. Dar mi-a spus că ştie sigur că am divorţat şi în bătaie de joc i-am spus că dacă ştie mai bine înseamnă că aşa e. Dar se pare că totul a fost împotriva mea. Seara am fost împreună cu soţul meu de mână la un eveniment. Asta este culmea că nu am fost văzută acolo, împreună. Iar a doua zi am plecat la Bacău, unde am avut spectacole… M-a luat prin surprindere aiureala şi avalanşa asta. Mai ales că eu sunt un om atât de discret, elegant, la locul meu şi nu mă interesează niciun fel de discuţie cu nimeni şi nu sunt interesată să apar pe genul acesta de subiecte. Ţânţăreanu e un năstruşnic şi un glumeţ, un tip care face afirmaţii, aşa se joacă mereu şi a cam exagerat. De fapt, cu siguranţă, a exagerat. M-a supărat, dar eu îl iert', declara Anca Țurcașiu acum trei ani.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter