Anca Țurcașiu, adevărul despre apariția în Las Fierbinți: "A fost o imensă surpriză"

Publicat pe

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La 52 de ani, vedeta se poate lăuda cu o carieră de succes. În ultima perioadă, viața actriței s-a schimbat, iar Anca Țurcașiu întinerește pe zi ce trece. Recent, și-a făcut apariția în serialul Las Fierbinți, de la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața a trecut printr-o perioadă dificilă. Anca Țurcașiu a divorțat de tatăl fiului ei în urmă cu doi ani, iar acum viața i s-a schimbat complet. Vedeta a demonstrat că este o femeie puternică și că este capabilă să ia viața de la zero în orice moment. Actrița se simte bine în piele ei și este decisă să își refacă viața.

Anca Țurcașiu, adevărul despre apariția în Las Fierbinți: "A fost o imensă surpriză"Anca Țurcașiu, adevărul despre apariția în Las Fierbinți: "A fost o imensă surpriză"

După 22 de ani de căsncie, în vara lui 2020, Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Vedeta a trecut peste dezamăgire și a reușit să-și reclădească încrederea în ea. Artista a mărturisit că a iertat și că este liniștită.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a născut prematur, la 7 luni:„Mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea' / EXCLUSIV

Citește și: Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic. A renunțat la apa din comerț:”Este un stil de viață…”

Citește și: Ce sumă uriașă de bani a dat Adda pe analizele medicale, cât timp a fost diagnosticată greșit:„Eu am fost un caz fericit'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu iubitul Cristinei Cioran, în ziua în care actrița a născut:”Alex era îmbrăcat în rochie, eu mă zvârcoleam pe patul din ambulanță”

Anca Țurcașiu, adevărul despre apariția în Las Fierbinți

Anca Țurcașiu se poate mândri cu o carieră de succes. Vedeta este foarte fericită și își trăiește viața din plin. Recent, actrița a apărut într-unul dintre episoadele recent ale serialui Las Fierbinți, difuzat pe PRO TV. Anca Țurcașiu a recunoscut că propunerea a fost surprinzătoare, dar a acceptat-o cu mare drag.

A fost ceva spectaculos la care nu m-am așteptat. A fost o imensă surpriză plăcută, dar și o onoare. Mă declar, și nu de ieri, de azi, un fan al serialului, așa că atunci când am aflat că voi juca în această producție, m-am bucurat foarte tare!', a povestit Țurcașiu pentru impact.ro.

Artista și-a jucat propriul rol în Las Fierbinți

Îndrăgita cântăreață a fost fericită atunci când scenariștii serialului Las Fierbinti i-au propus să apară într-unul din episoade. Vedeta a avut surpriza de a aflat că trebuie să își joace propriul rol, doar că a trebuit să fie putin agresivă.

„Scenaristul, nu știu să vă spun cine anume, a gândit ca eu să apar în propriul meu rol, dacă pot spune asta. Pe scurt am fost Anca Țurcașiu. Bine, o Anca Țurcașiu mult mai agresivă decât sunt în realitate, tocmai în contextul serialului. Dar altfel, le spun tuturor celor care m-au surprins în serial că eu nu sunt așa în viața de zi cu zi.Arțăgoasă, gata să mă iau de piept cu nu știu cine! Varianta mea exagerată nu o scot la bătaie nici măcar când sunt agresată pe rețelele sociale, acolo unde unii dintre noi simt nevoia să sară deseori calul.Și credeți-mă, am avut de-a face cu așa ceva de mai multe ori decât mi-am imaginat că mi se poate întâmpla. Poate și fiindcă nu poți să placi tuturor!', a mai spus Anca Țurcașiu.

Dalida a fost cea care i-a dat vestea

Anca Țurcașiu a jucat în numeroase proiecte cinematografice de-a lungul anilor și nu se află la prima sa colaborare cu echipa serialului „Las Fierbinți'. În primii ani ai serialului, artista a fost invitată să joace un rol secundar. Anca se înțelege foarte bine cu Ecaterina Ladin, actrița care o interpretează pe Dalida, în Las Fierbinți, iar ea i-a dat vestea.

„Am mai apărut într-unul din episoadele din primii ani, dar atunci a fost vorba despre un rol mult mai mic, ceva legat de un accident rutier.Acum însă datele problemei s-au schimbat. Si am avut ocazia să joc alături de una dintre prietenele mele bune, Ecaterina Ladin. Alături de care am mai jucat în cel puțin două musicaluri de mare succes, Mamma mia și My Fair Lady!De fapt, cea care mi-a dat prima vestea că voi juca în serial a fost chiar Ecaterina, adică Dalida așa cum o știe o țară întreagă! Abia mai târziu m-a sunat altcineva din partea producătorilor', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă