Andra a recunoscut că s-a îngrășat câteva kilograme: "Nu m-am chinuit să le dau jos". Cum arată acum

Publicat pe

Andra a recunoscut recent că s-a îngrășat câteva kilograme. A trecut prin două nașteri, iar corpul ei a suferit mai multe modificări. Acum cântăreața e decisă să ia măsuri drastice, a făcut primul pas. În curând va arăta perfect!

Nu există român care să nu o îndrăgească, să nu îi asculte melodiile sau să nu știe versurile pieselor care sunt mereu în top. Andra este cea mai iubită cântăreața din România, are milioane de fani, dar și o familie model. Formează un cuplu cu Cătălin Măruță de ani de zile și au împreună doi copii minunați. Cariera merge ca unsă, dar iată ce schimbări a decis să facă artista acum.

Ea a recunoscut că s-a îngrășat mai multe kilograme în ultimul timp. Se simțea bine în pielea ei, dar e momentul de o schimbare. După două nașteri, nu a mai putut slăbi așa ușor, iar acum merge regulat la sală.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. 
Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior', a declarat Andra, potrivit wowbiz.ro.

„De o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul', a mai explicat vedeta.

Andra, probleme cu bona copiilor. Ce spune cântăreața despre femeile care o ajută cu David și Eva

Pentru Andra, cea mai mare frică este aceea de a nu reuși să fie un părinte bun. Vrea tot ce e mai bun pentru copii, de aceea se gândește să le ia un profesor de meditații chiar din clasa a V-a. Ea face temele cu David în cursul săptămânii, iar în weekend se ocupă Cătălin Măruță.

Ea a povestit că momentan au o bonă foarte blândă. O altă femeie a avut grijă de copii înainte, aceea se impunea mai ales în fața lui David, care este ceva mai rebel.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva