Andra, declarații sincere despre operațiile estetice: "Nu știu cum aș trece peste frica de ace și bisturiu"

Publicat pe

Andra a vorbit pentru prima dată despre operațiile estetice. Soţia lui Cătălin Măruţă se opune cu vehemenţă şi susţine că nu a apelat niciodată la bisturiu. Are o teamă foarte mare.

Am vizionat videoclipul tău de debut, de la vârsta de 14 ani, și mă gândeam ce sentimente te încearcă pe tine atunci când îți aduci aminte de acele vremuri…

Nu-mi vine să cred cât timp a trecut. Îmi aduc aminte ce mult îmi doream să iasă bine, să placă oamenilor. Și eram nesigură, adică știam să cânt, dar nu înțelegeam prea bine cum ar trebui să arate un videoclip. Am făcut ce mi-a zis regizorul și când am văzut rezultatul mi-a plăcut. Pentru acea perioadă, mi s-a părut un clip reușit și am ținut pumnii strânși să prindă piesa și clipul.

Și am mai remarcat ceva: ești, efectiv, neschimbată. Cum de ai reușit să stai departe de tot ceea ce înseamnă chirurgie estetică, schimbări radicale de look, intervenții non-chirurgicale etc?

Păi, cum ai spus și tu, am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic.

Interviul integral poate fi găsit în numărul de martie al revistei VIVA!.

Materialul integral îl puteți citi în numărul de martie al revistei VIVA!, care a apărut deja pe piață.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter