Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: "Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!" Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Publicat pe

Andra nu și-a pierdut optimismul și zâmbetul de pe buze în cele trei luni de izolare, din cauza pandemiei COVID-19 și a căutat să vadă partea plină a paharului. Jurata de la Românii au Talent s-a bucurat din plin de timpul petrecut acasă, alături de Cătălin și copiii lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar dacă proiectele ei profesionale au fost sistate, jurata de la „Românii au Talent', show care va avea finala pe 29 mai, a profitat de fiecare minut liber pentru a petrece timp de calitate cu familia ei.

„A fost distractiv, nu mă pot plânge deloc, a fost foarte plăcut să petrecem atât de mult timp împreună. Weekend-urile au fost pline de aventuri, ca să zic așa, adică ne-am transformat casa într-un loc de joacă. Am gătit împreună, ne-am uitat la filme, am făcut ordine împreună. Nu ne-am mai uitat la ceas atât de des, iar asta a fost foarte plăcut.

Este cu siguranță cel mai frumos lucru care a ieșit din această perioadă foarte grea pentru noi toți. Am și filmat, am făcut un episod de vlog în mașină… deși eram în parcare. Eva și David sunt foarte dezinvolți în fața camerelor, fac parte dintr-o generație uimitoare, sunt mult mai siguri pe ei decât eram noi la vârsta lor și cred că și mult mai creativi.”, a mărturisit Andra într-un interviu pentru Libertatea.

Cele trei luni de izolare petrecute împreună au consolidat și mai mult căsnicia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Deși sunt de 13 ani împreună, Andra încă mai descoperă lucruri despre soțul său, care o fac să-l iubească și mai mult.

„Ne-am adus aminte de primii noștri ani împreună, când locuiam într-un apartament cu două camere și zilele începeau lent, ne lăsam greu convinși să ne dăm jos din pat sâmbetele și duminicile. A fost acum o vacanță, pentru că eu nu am mai avut concerte în weekend, iar el nu a mai prezentat evenimente.

Sigur, a fost versiunea în patru persoane, nu două, dar tot vacanță mi s-a părut. Cătălin nu s-a schimbat mult de atunci, poate, aș zice că a devenit mai răbdător, mai atent la cei din jur. Copiii ne fac să creștem odată cu ei.”, a declarat Andra.

Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: "Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!" Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: "Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!" Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Nici vorbă de pauză vocală în carantină!

Cu doi copii-vloggeri de succes, mai greu să faci pauză vocală, deși Andra ar fi vrut să profite de aceasă pauză de la concerte pentru a-și proteja vocea.

„Aș fi vrut să fac asta, dar stând acasă cu copiii nu pot să fac pauză vocală. Ei sunt vorbăreți, au nevoie de mine, facem multe activități împreună, nu mă pot descurca fără să scot un sunet. E în regulă chiar și așa, fără să facem 3 ore de yoga pe zi, ci 3 puzzle-uri și slime-uri pe zi, fără să citit o carte pe zi, ci doar povești înainte de culcare. E distractiv, chiar dacă nu e odihnitor.”, a mai spus Andra pentru Libertatea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter